• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. august 2014 - Hyundai

Ny Hyundai i20

Se de første billeder af den nye Hyundai i20.

Helt ny Hyundai i20 har verdenspremiere på Paris Motor Show 2014 og forventes at komme til Danmark i løbet af foråret 2015. Priserne er endnu ikke kendt. Helt ny Hyundai i20 har verdenspremiere på Paris Motor Show 2014 og forventes at komme til Danmark i løbet af foråret 2015. Priserne er endnu ikke kendt.

Hyundai

Næste generation af Hyundai i20 har et helt nyt udtryk. Den er langt mere markant, kraftfuld og rå i udtrykket.

Den markante og aggressive frontprofil, den sportslige taglinje og den karakteristiske sekskantede kølergrill samt de mørke c-stolper er alle designelementer, der er med til at forstærker det sportslige udtryk på ny Hyundai i20. Bagtil er udtrykket også dynamisk.

Tænkt og designet i Europa
Ny Hyundai i20 har et stærkt europæisk islæt, som er designet og udviklet på Hyundai designcenter i Rüsselsheim, Tyskland.

Udvendigt Design
Ny Hyundai i20 er baseret på det nye designkoncept ”Fluidic Sculpture 2.0” som er en videre førelse af den designlinje med de flydende, organiske linjer, som kendes fra de nuværende i30, i40 og Santa Fe.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.