• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. august 2014 - Nissan.dk

Ny Nissan X-TRAIL

Den helt nye Nissan X-TRAIL - Eventyret kalder

EN CROSSOVER's ELEGANCE MED EN SUV's ROBUSTHED EN CROSSOVER's ELEGANCE MED EN SUV's ROBUSTHED


Den nye Nissan X-TRAIL’s aerodynamiske design og robuste indretning betyder, at du er klar til alt. Denne kompakte SUV fås med 2WD eller All Mode 4x4-i, 5 til 7 sæder samt et rummeligt og alsidigt bagagerum og er den ultimative partner til dig og din familie.


FORMET TIL OPLEVELSER
Er det en crossover? Er det en SUV? Nej, det er den nye Nissan X-TRAIL. Den nye Nissan X-TRAIL er både dynamisk og stilfuld, idet den kombinerer Nissan crossover's elegante, aerodynamiske design med en SUV's robusthed. Den er designet til stilfulde oplevelser, lige fra de skulpturelle linjer til de elegante kurver, især når du som passager kan nyde udsigten gennem dens Power Panoramic Moonroof.
Den nye Nissan X-TRAIL's »boomerang« baglygter, LED-forlygter og 19" alufælge giver den sit signatur-look.

FYLDT MED AVANCERET TEKNOLOGI

NISSAN X-Trail crossovers interiør Vejen er din østers med Nissan’s navigations- og underholdningssystem. Hold dig i kontakt med dine venner og vejen, og nyd det samtidig.
Det nye NissanConnect er en kraftfuld kombination af funktioner til audio, navigation og håndfri kommunikation. Og takket være systemets 7" touchscreen er det nemt at bruge.

Apps, som f.eks. Google Search, Trip Advisor, Facebook, Tune in og Twitter, betyder, at du kan finde vej som en lokalkendt i enhver by, holde dig informeret om de seneste nyheder og holde kontakten ved lige med dine venner. Systemet omfatter desuden Bluetooth håndfri kommunikations- og audiofunktioner, SD-kort basiskort samt stik til aux-in og USB.
Og med et stort udvalg af tjenester, herunder Google Points of Interest©, trafikadvarsler og omdirigering, parkering og brændstof samt vejroplysninger, har den nye X-TRAIL redskaberne til at holde oplevelserne kørende.

EN BIL, DER GIVER DIG OPBAKNING
Praktiske sikkerhedsværktøjer som f.eks. advarsler om kurver, hastighed, trafik og vejbaneskift, gør det mere sikkert at køre.
Den nye Nissan X-TRAIL tager sikkerheden et skridt længere med Nissan Safety Shield-teknologi, idet den hjælper dig med at undgå frontale sammenstød, farlige blinde vinkler, vejbaneskift m.m.
En 5" infoskærm er placeret lige foran dig, som kan læse trafikskilte, og som giver dig oplysninger om chassis-kontrol og Safety Shield-funktioner og tilbyder samtidigt dæktryksovervågning, øjeblikkelig navigationsadgang, indkommende opkald og meget mere. Det har aldrig været så nemt at opleve verden.

Den nye Nissan X-TRAILS All Mode 4x4-i-system garanterer det perfekte vejgreb under alle køreforhold. Systemet reducerer understyring, og i kombination med det forstærkede chassis får du den ultimative kontrol over kørslen.
Så derfor bør du ikke lade ting som f.eks. parkering eller bakning stå dig i vejen.
Med Nissan's intelligente parkeringsassistent vil din nye Nissan X-TRAIL manøvrere dig ind i parkeringsbåsen uden den mindste tøven, så du kan parkere sikkert og med selvtillid hver eneste gang. Og desuden evaluerer systemet parkeringsbåsene for dig, så du kan gemme din energi, til du er ude af bilen. Hill Start Assist vil også gøre din rejse sikrere, så du kan fokusere på oplevelserne.

TAG HJEMMETS KOMFORT MED PÅ REJSEN
Den nye Nissan X-TRAIL's alsidighed kender ingen grænser. Om det er plads til 2 ekstra passagersæder eller fleksible rum, der har adskilte områder til opbevaring af våde og tørre genstande. Vægtløsheds-inspirerede sæder med rygstøtte giver fantastisk komfort, selv på de mest ujævne veje. Og så betyder den ekstra benplads, at X-TRAIL både er rummelig og komfortabel.
Den er også praktisk, med bagdøre der åbner næsten 80 grader, så du har bedre adgang.
Og glem ikke det overraskende store bagagerum. Når sæderne foldes ned, bliver overfladen fuldstændig flad, sæderne i anden række kan skydes frem og tilbage, så man har al den plads, man behøver, og bagagerummet kan opdeles i et øvre og nedre rum med en håndbevægelse. Alt dette giver dig et rummeligt, komfortabelt og yderst

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.