• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2014 - Suzuki Bilimport Danmark

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross gør sig mere attraktiv med nyt modelprogram

Med det nye 2015 modelprogram byder Suzuki S-Cross sig til med mere udstyr og skarpere priser Med det nye 2015 modelprogram byder Suzuki S-Cross sig til med mere udstyr og skarpere priser


Suzuki S-Cross tilhører den populære crossover biltype, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV kombineres i én og samme bil. Her er både fantastisk udsyn, god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum. Men S-Cross er mere end det. Med priser fra under 190.000 kroner kører den hen over prisskellet mellem familiebiler og crossovere og sætter nye standarder i en klasse, hvor priserne ellers ligger omkring de 250.000 kroner. Suzuki S-Cross er derfor klassens bredest orienterede crossover og tilgængelig for et større publikum, der måske kun ville kigge på en almindelig familiebil.

5 stjerner i EuroNcap sikkerhedstesten.
Lige før sommerferien lanceredes S-Cross 1.6 Family modellen, der til en pris på 189.990, er den absolut prisledende i klassen. Her får køberne både de praktiske fordele ved en stor og rummelig crossover med en 120 hk stærk 1,6 benzinmotor, der har en flot økonomi på hele 18,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Køreegenskaberne er sikre og entydige, og bilen har fået de maksimale 5 stjerner i EuroNcap sikkerhedstesten. 7 airbags er standard, og det samme er fx aircondition, el-ruder for og bag samt fjernbetjent centrallås.

Nu er hele det nye S-Cross modelprogram klar hos Suzuki forhandlerne, hvor modellen efter Family hedder Comfort. Her får man, for en merpris ift. Family modellen på kun 15.000, udstyr som ratbetjent Bluetooth til håndfri betjening af smartphonen, fartpilot med begrænser, multijusterbart rat, el-spejle med varme og design-integreret cd-radio med USB indgang. Og i den nye Active model er der skruet mere op for SUV karakteren med flotte 17” alufælge i poleret design, sorttonede ruder bag, og hertil følger udstyr som 2-zoners klimaanlæg, læderrat, nøglefri betjening og trykknap start, Bluetooth samt sølvfarvet tagræling og beskyttelsespaneler. Og til en pris på 234.990 er Active modellen nok et af klassen bedste bud på en stor flot crossover med udstråling, masser af udstyr og god værdi for pengene.

Topmodellen i programmet er S-Cross Exclusive, der fx byder på Xenon lygter, P-sensor for og bag, automatisk lys og -viskerfunktion og meget mere. S-Cross modellen fås også med en 320 Nm momentstærk dieselmotor, der klarer flotte 23,8 km/l, og det er til priser, der nu starter ved kr. 229.990 for Comfort modellen. Suzukis nyudviklede og avancerede 4x4 system fås både til benzin og dieselmodellerne til priser fra kr. 264.990 med Active udstyr.

Suzuki S-Cross i stærkere opstilling

Med et nyt og skarpere modelprogram står Suzuki S-Cross til priser fra 189.990 nu endnu stærkere i konkurrencen om kunderne til de populære crossover modeller. 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.