• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. september 2014 - MyNewsDesk

Formel1-rettighederne

MTG forlænger Formel1-rettighederne frem til 2018

Danske Formel1-seere kan følge Kevin Magnussen på Viasat, Viaplay og TV3+ de næste tre år. Danske Formel1-seere kan følge Kevin Magnussen på Viasat, Viaplay og TV3+ de næste tre år.


De danske formel1-seere kan roligt se frem til, at de også de næste tre år kommer helt tæt på Formel 1 – både træninger, kvalifikationer og selve grandprixerne. Modern Times Group kan nemlig i dag meddele, at man har forlænget de eksklusive tv- og onlinerettigheder til Formel 1 i Skandinavien frem til 2018 (til 2017 i de baltiske lande). Dermed kan danskerne de næste år fortsat følge den populære sport på både TV3+, Viasat og på streamingtjenesten Viaplay.

Rettigheder underskrevet:

MTG har netop underskrevet og forlænget de eksklusive rettigheder til at vise Kevin Magnussen og alle de andre stjerners videre færd i Formel1 frem til 2018. Dækningen bliver de næste sæsoner mindst lige så stærk som i dag: Foruden at dække selve løbene på TV3+ og TV3 SPORT får Viasat parabol-kunder og Viaplay-brugere også adgang til ekstra-kanaler med interviews, on-board camera, driver tracker, timing information og highlights.

TV3+, Viasat, Viaplay og TV3 sport mv
I Danmark er kanalerne TV3+ og TV3 SPORT tilgængelige på egen Viasat parabol-platform og via en lang række andre tv-distributører, hvilket er med til at sikre, at Formel1 fortsat når bredt ud til den store fanskare. På verdensplan tiltrak Formel1 et publikum på mere end 450 millioner i 2013. Og herhjemme har man på både på TV3+ og TV3 SPORT og på Viaplay oplevet en nærmest eksplosiv vækst i interessen for den fartglade sport. På TV3-kanalerne har de første 13 løb i denne sæson indtil videre budt på mere end en fordobling i antallet seere i forhold til sidste år. Samme tendens oplever Viaplay, der kan spore en lignende stigning.

”Vi er på TV3 Sport fantastisk glade for, at vi nu er i stand til at tilbyde Formel1 frem til og med 2018 på TV3+, Viasat, Viaplay og TV3 sport mv. . Det er en top-rettighed, og med Kevin Magnussens flotte entre er interessen nærmest eksploderet i Danmark. Og ikke kun for grandprixerne, men også for vores studieudsendelser før og efter, som er noget af det bedste sports-tv, der laves herhjemme. Nu kan vi med sindsro udvikle vores Formel1-dækning endnu mere til glæde for seerne,” siger TV3 SPORTs chef, Peter Nørrelund.

Jørgen Madsen Lindemann, MTG President og adm. direktør, siger: ”Formel1 er en af verdens mest spændende, fulgte og sete sportsgrene og er enormt populært på vores breddegrader. Vi har nydt godt af et langt og succesfuldt engagement i sporten og partnerskabet med ledelsen, så det er fantastisk, at vi nu kan forlænge i de kommende år. Som med så mange andre af vores sportsrettigheder er vi i stand til at fastholde dem i lang tid, så vi kan investere i disse brands og bidrage til at opbygge et trofast publikum. Med vores udbud af sport er vi en klar markedsleder – både on- og offline – og vi er i den grad opsatte på at levere den allerbedste sportsunderholdning til vores seere.”

Bernie Ecclestone, CEO of Formula One Group, siger: “Jeg er glad for, at vi nu har klaret at fortsætte vores succesfulde relationer og håber, vi sammen kan øge interessen og fanbasen for Formel 1–fans endnu mere.”

Den danske forlængelse er en del af en større aftale, hvor MTG har forlænget de eksklusive rettigheder frem til 2017 i Baltikum og 2018 i hele Skandinavien. MTG har haft de eksklusive rettigheder til Formel1-sporten i Skandinavien og Baltikum siden 2005.

Yderligere oplysninger kan fås hos Peter Nørrelund på tlf: 77 30 55 00.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.