• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. september 2014 - MyNewsDesk

Audi Danmark

Audi TT er den bedst opkoblede bil

Audi virtual cockpite samler kombiinstrument og MMI-skærm til en central, digital enhed og sætter nye standarder med dynamiske animationer og præcise grafikker. Audi virtual cockpite samler kombiinstrument og MMI-skærm til en central, digital enhed og sætter nye standarder med dynamiske animationer og præcise grafikker.


Fem førstepladser til de fire ringe: Audi blev connectivity-mester, og den nye Audi TT kåret til den bedst opkoblede bil i Tyskland. Sådan ser regnskabet ud efter den tyske "Car Connectivity Award" blev uddelt den 17. september 2014. Audi connectivity-tjenesterne sejrede derudover i fire andre kategorier.

Ca. 42.700 læsere af auto motor und sport og CHIP afgjorde, hvilket mærke der er førende inden for digital opkobling. På spørgsmålet om, "hvilken producent der alt i alt tilbyder den mest innovative connectivity-teknik", nævnte 71,4 % af deltagerne Audi som nr. 1.

Audi virtual cockpit:
I kategorien "Connected Car" sikrede Audi sig førstepladsen med den nye TT og 29,5 % af stemmerne. Ricky Hudi, som er chef for den elektriske/elektroniske udvikling hos AUDI AG, modtog prisen fra de to chefredaktører Ralph Alex (auto motor und sport) og Josef Reitberger (CHIP). Højdepunktet i Audi TT er Audi virtual cockpit: Det samler kombiinstrument og MMI-skærm til en central, digital enhed og sætter nye standarder med dynamiske animationer og præcise grafikker.

Audi ligger også forrest, når det gælder mobiltelefonintegrering, navigation, entertainment/multimedie og soundsystemer. Her imponerede især Audi MMI Navigation plus, Audi phone box, Bang&Olufsen Sound System i Audi S3* og mobilstandarden LTE. Hermed sikrede Audi sig førstepladsen i fem ud af ti kategorier.

"Kåringerne viser, at vi er på rette vej", siger Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, som er øverste chef for den tekniske udvikling hos AUDI AG. "Vi anser connectivity-området som en af de megatrends, som vil beskæftige os langt ind i fremtiden. Med Audi connect kobler vi vores biler trådløst op med omgivelserne – med føreren, internettet, infrastrukturen og andre biler."

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.