• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. oktober 2014 - Audi Danmark

Førerløs Audi RS 7 på Hockenheim

Audi viser verdens mest sporty førerløse bil

 Audi ønsker hermed at vise førerløse bilers store potentiale, som premium bilmærket har linet op for fremtiden. Audi ønsker hermed at vise førerløse bilers store potentiale, som premium bilmærket har linet op for fremtiden.

En førerløs Audi RS 7 Sportback kører en omgang på Hockenheim banen søndag den 19. oktober ved finalen af det tyske Touring Car Championship (DTM).

Den førerløse Audi RS 7 vil køre Hockenheim banen rundt ved fuld kraft. Med den nyeste Audi udvikling om bord vil den teknologiske platform gøre bilen i stand til at køre til dens fysiske grænser med millimeters præcision, og den førerløse Audi RS 7 vil være næsten lige så hurtig som med en professionel racerkører ved rattet. De tests der er foretaget indtil videre angiver, at man kan forvente en omgangstid på lidt over to minutter og hastigheder på op til 240 km/t.

Audi ønsker hermed at vise førerløse bilers store potentiale, som premium bilmærket har linet op for fremtiden.

Audi RS 7’s omgang på Hockenheim bliver transmitteret live den 19. oktober kl. 12.45 på Audi MediaTV.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.