• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. november 2014 - MKD

Ny Citroën C4 Cactus

Kåret til "Årets Bil i Danmark 2015"

Rene og glatte overflader uden skarpe kanter, svævende sideruder og et tag, der understreger bilens linjer. Rene og glatte overflader uden skarpe kanter, svævende sideruder og et tag, der understreger bilens linjer.

Det blev en sikker sejr til en uortodoks bil, da Motorjournalisternes Klub Danmark kårede Årets Bil i Danmark 2015. De 21 motorskribenter gav Citroën C4 Cactus en knusende sejr i den syv bilers store finale. 148 point fik Cactus mod 87 point til nr. to.

Resultatet i finalen:
Citroën C4 Cactus 148 point
VW Passat 87 point
Ford Mondeo 83 point
Opel Corsa 71 point
Nissan Qashqai 53 point
BMW 2-serie Active Tourer 42 point
Mercedes-Benz C-klasse 41 point

CITROËN C4 CACTUS
Tankegangen bag den nye Citroën C4 Cactus er lige så enkel, som den er radikal: Ud med alt det overflødige – og 100% fokus på funktion og komfort.

Det har ført til en række banebrydende løsninger og en vægt på kun 980 kg, så du slipper billigt i både brændstofforbrug og grøn ejerafgift.

Funktionelt Design
Det innovative design vidner om en bil, der kører sine egne veje. Kraftfulde former er kombineret med et nærmest svævende tag, og de markante Airbump® mod småskader skaber et grafisk udtryk.

Verdensnyheden Airbump® består af luftfyldte mikro- kapsler dækket af en blød membran, som fås i fire forskellige farver, så du kan personliggøre din Citroën C4 Cactus.

Stilsikker komfort
Forsæderne glider nærmest sammen til en hyggelig sofa og giver en oplevelse af samvær, komfort og rummelighed. Et stort armlæn mellem forsæderne kan vippes op eller ned efter behag.

Forreste passagerairbag er placeret i loftet i stedet for i instrumentbordet, så der bliver endnu bedre plads i handskerummet.

Enkel og Intuitiv
Ved førerpladsen er den traditionelle vrimmel af kontakter afløst af en 7” berøringsskærm, der er lige så raffineret, som den er brugervenlig.

I modeller med selvskiftende gear er gearstangen erstattet af tre knapper for Frem, Bak og Neutral. Hvem siger, at avanceret teknologi ikke kan være enkel at betjene?

Udvendigt design

Bilen er både stilfuld og praktisk med stærke grafiske elementer, som også altid er funktionelle. Med optimeret rumfang og flydende designlinjer er C4 Cactus svaret på den konstante søgen efter effektivitet.

Airbump®: Helt enestående
Airbump® kombinerer funktion og design. Enestående teknologi, der beskytter din bil mod mindre skrammer i hverdagen og giver Citroën C4 Cactus et nyt grafisk design.

Hvad er hemmeligheden?
Talrige luftlommer under en fleksibel TPU-hud (termoplastisk polyuretan), hvis bløde overfladebehandling absorberer små buler og beskytter bilen bedre mod skrammer.

Airbump® kræver ingen særlig vedligeholdelse og bidrager direkte til at begrænse bilens driftsomkostninger.

Læs mere om bilen her:
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.