• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. januar 2015 - Audi Danmark

Audi Danmark

Top Gear kårer Audi TT "Coupe of the year" 2014

Audi TT kan helt klart andet end at være et ”pretty face”. Audi TT kan helt klart andet end at være et ”pretty face”.

The britiske magasin Top Gear har kåret Audi TT som Coupé of the Year 2014 og skriver bl.a. om Audi TT (forkortet):

Audi TT har altid måtte bære det kors, at den ser så slående godt ud, at alle antager, at den ikke kan andet end dét. Den nye Audi TT er lige så smuk, som en TT skal være, og dens velkendte proportioner har fået ekstra bid af nogle skarpt trukne linjer.

Men det er interiøret, der for alvor imponerer. Det er logisk og intuitivt, og med det nye Audi virtual cockpit med den 12,3 tommers LCD-skærm bag rattet kan alt styres uden at slippe rattet. Klimakontrollen er placeret i midten af ventilationskanalerne med knapper, man kan twiste og skubbe, mens den faktiske kontrol af ventilationskanalernes kraft og retning er i periferien. Det er en genial idé smukt udført.

Samtidig har Audi TT involverende køreegenskaber samt en forbedret undervogn, og især Audi TT 2.0 TDI ultra med 184 hk overrasker med en perfekt balance og som specielt smooth, støjsvag og stemningsfuld.

Læs hele artiklen her.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.