• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. februar 2015 - Peugeot Danmark

Ny generation af Peugeot 208

Peugeot præsenterer den nye generation af bestselleren 208

Peugeot er klar med en ny generation af mærkets storsællert 208.

Det selvsikre og sporty design understreges af bl.a. 3D LED baglygter som standard, nye farver som eksempelvis Orange Power og mulighed for GT Line.

Den har endnu mere udstyr, der assisterer under bykørsel: Active City Brake, MirrorScreen, bakkamera og Park Assist, og under motorhjelmen findes de nyeste PureTech og BlueHDi motorer, hvilket betyder, at den nye 208 kører op til 33,3 km/l.
 
Elegant design med en selvsikker personlighed
De på én gang sporty og chikke linjer, der karakteriser Peugeot 208, er videreudviklede og forfinede i den nye generation af 208. Fortil er den udstyret med en ny kofanger, der giver bilen en skarpere og mere muskuløs front, hvilket understreges af en bredere kølergrill, som er fuldt integreret i kofangeren.

Kølergrillen er indrammet af re-designede tågeforlygter, hvis form fremhæves af en kromlinje og får bilen til at fremstå bredere og mere dynamisk.

De nye tofarvede forlygter med sort og krom baggrund er standard fra Active-niveau. De har et endnu skarpere look, og matches bagtil af nye baglygter med 3D LED ”klør” – en tydelig Peugeot signatur.

Den nye 208 er udstyret med det intuitive PEUGEOT i-Cockpit, som består af et sporty lille rat, head-up instrumentering og en 7” touch skærm. Infotainment systemet er videreudviklet, så det nu også omfatter MirrorScreen, hvilket betyder, at man kan overføre skærmen fra sin smartphone til bilens touch skærm.

Pangfarver og endnu mere udstyr
Farven Orange Power er én blandt flere nye farver, der tilbydes på 208. Herudover er der mulighed for at tilkøbe en personaliseringspakke, der bl.a. indeholder en særlig kølergrill med 3D-effekt, sorte lakdetaljer på grill og tågeforlygter, farvede PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller.

Den nye 208 fås også med GT-line udstyr, der udvendigt bl.a. omfatter 17” CAESIUM aluminiumsfælge, vindueslister i krom, udstødningsrør i krom, GT-badges, røde PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller.

I kabinen er GT-line lig med røde syninger, sportssæder, dørhåndtag i sort lak, sports læderrat, en rød stribe på sikkerhedsselerne og diverse aluminiumsdetaljer.

Der er mulighed for at udstyre 208 med Active City Brake, som sikrer opbremsning i byen, hvis der er risiko for sammenstød. Det er et nyt system, som gør det muligt at undgå ulykker eller minimere skader ved en hastighed på 30 km/t eller derunder.

Forruden er udstyret med en særlig sensor (Lidar), som registrerer forankørende eller parkerede biler, og systemet griber således ind og bremser – i visse tilfælde vil det få bilen til at stoppe helt for at undgå sammenstød.

Bakkameraet, som er tilgængeligt fra Active-niveau, viser udsynet bagtil på touch skærmen og bidrager til at gøre parkeringen nemmere.

CO2-udledning på 79 g/km: verdensrekord

Den nye 208 er udstyret med effektive diesel- og benzinmotorer, der alle lever op til Euro 6 standarden og som noget helt nyt, er der mulighed for at udstyre 208 med den nye EAT6 6-trins automatgearkasse.

BlueHDi-teknologien er anerkendt som værende markedets mest effektive system, når det gælder reduktion af partikler og CO2-emission - alle BlueHDi-motorerne har en CO2-udledning på under 95 g/km og208 1.6 BlueHDi med 100 hk tegner sig for en rekord med en CO2-udledning på kun 79 g/km.

Familien af de tre-cylindrede PureTech benzinmotorer bliver i forbindelse med lanceringen af den nye generation af 208 udvidet med en 1.2 turboladet PureTech motor med en ydelse på 110 hk. Den kan enten kombineres med en 5-trins gearkasse eller den nye AISIN EAT 6 automatgearkasse.

Den nye 208 lanceres på det danske marked til august 2015.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.