• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. februar 2015 - Renault - Søre Hyltoft

Pressemeddelelse - Renault

Renault i top tre på varebiler

Renault er for 17. år i træk Europas førende leverandør af varebiler. I Danmark er man for første gang i top tre. Renault er for 17. år i træk Europas førende leverandør af varebiler. I Danmark er man for første gang i top tre.

Renault er startet stærkt ud på varebilsfronten i 2015.

En markedsandel på 10.11 procent, og en fremgang på 32,6 procent i forhold til samme tid 2014, bringer Renault på 3. pladsen over de mest solgte varebiler.

Renault er for 17. år i træk den bedst sælgende varevognsproducent i Europa.

Men også herhjemme går det fremad for Renault. Med et salg på i alt 379 varebiler indtil nu i 2015, har Renault opnået den bedste placering nogensinde – nemlig en eftertragtet 3. plads.

”Der er ingen tvivl om, at den nye Trafic og den nye Master for alvor er slået igennem, men salget er faktisk steget over en bred front. Også salget af såkaldte PC vans er støt stigende. Eneste sted, hvor vi har haltet lidt, er på Renault Kangoo, men det ændrer vi markant på med de nye stærke priser og ikke mindst uhørt lave servicepriser” siger Jonas Nielsen – LCV ansvarlig hos Renault Danmark.

Stabilt personvognssalg
Mens varevognssalget går over al forventning, er der mere jævne takter over personvognssalget, der ligger nogenlunde stabilt. Samler man person og varebilerne har Renault en stabil 5. plads efter Ford og foran Citroen.

I alt er man gået 0,3 procent frem i et marked der er gået 1.43 procent tilbage – så en lille generelt fremgang.     
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.