• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. februar 2015 - MyNewsDesk

BMW og E.ON samarbejder

Udsigt til offentlig opladning til elbiler

For os er det vigtigt, at vores kunder får den bedste køreoplevelse. Det gør de, når de kan lade trygt og mange steder - Siger Christian Pind, SAM hos BMW Danmark For os er det vigtigt, at vores kunder får den bedste køreoplevelse. Det gør de, når de kan lade trygt og mange steder - Siger Christian Pind, SAM hos BMW Danmark

Energiselskab og elbiloperatør E.ON og bilproducenten BMW har indgået et samarbejde, der skal sikre BMWs elbilister en bedre totaloplevelse.

Via BMW platformen ChargeNow, får BMW elbilister hurtigt et overblik over offentlige ladesteder.

ChargeNow er en online platform, som viser BMWs egne ladestandere og standere drevet af andre operatører i et stort internationalt netværk.

ChargeNow giver dermed BMW elbilister fuldt overblik over tilgængelige ladesteder i mange lande og nu også i Danmark. Med ChargeNow får BMWs kunder direkte adgang til E.ONs offentlige netværk, både online og i elbilen.

Læs mere her


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.