• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. marts 2015 - Mercedes Benz Danmark

Fremtiden er hybrid

Sparsom og sportslig C-Klasse plug-in hybrid fra Mercedes

Effektivitet, dynamik, komfort og sikkerhed – og så lige 31 km på ren el. Effektivitet, dynamik, komfort og sikkerhed – og så lige 31 km på ren el.

Med lanceringen af C350 PLUG-IN HYBRID tager Mercedes-Benz’ endnu et skridt i introduktion af energieffektive biler.

”For mange med et stort kilometer kørselsbehov er den rene elbil stadigvæk ikke et reelt alternativ. Den effektive rækkevidde er stadigvæk for kort. For dem er teknologien i plug-in hybriden det oplagte alternativ. Køreglade bilister kan derfor klare mange småture til bageren eller kunder i nabolaget på ren el. Samtidig giver benzinmotoren den nødvendige fleksibilitet til de lange ture på tværs af landet eller ud i Europa på ferien”,
fortæller Rikke Hamilton, salgschef for Mercedes-Benz personbiler i Danmark.

Derfor forventer Rikke Hamiton også, at salget af plug-hybrider vil stige massivt i Danmark de kommende år, hvis politikerne holder fast i, at det skal være attraktivt at køre på el.

Teknologisk overlegenhed
C350 PLUG-IN HYBRID leverer op til 31 km lydløs kørsel på ren el takket være et en el-motor og et 6,2 kWh litium-batteri, der kan oplades via et stik i bilens bagkofanger.

Kombinationen af en effektiv forbrændingsmotor og en elmotor giver samtidig et lavt brændstofforbrug med maksimal effekt.

Den elektriske motor har mulighed for at gå ind og støtte eller helt erstatte forbrændingsmotoren i alle former for kørsel.

Desuden lagrer batteriet energi, som er generet ved opbremsning. Samlet set betyder det, at C350 PLUG-IN HYBRID kun udleder 48 gram CO2 pr. km – 49 gram for stationcaren.

Batteriet bliver opladt på omkring 1 time og 45 minutter, hvilket enten kan gøres fra en privat ladestander eller fra de mange offentlige ladestandere, der er opsat i byer og på parkeringspladser landet over.

Mercedes-Benz lancerer 10 plug-in modeller frem til 2017.

C 350 HYBRID PLUG-IN HYBRID bliver en attraktiv firmabil
De vejledende listepriser starter på 686.300 kr. for sedan-modellen og 717.900 kr. for stationcar-modellen.

Med beskatningsværdier, der starter på 519.000 (sedan) og 539.000 (stationcar), forventer Mercedes-Benz, at C350 PLUG-IN HYBRID bliver en succes som firmabil.

”Vi ved, at rigtig mange virksomheder gerne vil tilbyde deres ansatte en rigtig energieffektiv firmabil. Men mange firmaer er indtil videre holdt igen, fordi bilerne enten bliver for dyre eller har svært ved at leve op til de ansattes kørselsbehov og krav til komfort. Med C350 PLUG-IN HYBRID kan vi tilbyde en bil, der er energieffektiv, konkurrencedygtig på pris, sjov og som samtidig leverer på komfort, sikkerhed og rækkevidde,” fortæller Rikke Hamilton.

C 350 PLUG-IN HYBRID leveres i Danmark som standard med 7-trins automatgear, luftaffjedring Airmatic, radio med Bluetooth, sædevarme (for), regnsensor samt i udstyrslinjen Avantgarde eksteriør, der blandt andet byder på 17 tommer aluminiumsfælge.

C 350 PLUG-IN HYBRID lanceres i Danmark til juni 2015.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.