• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2015 - Toyota

Toyota RAV4 som hybrid

Toyota RAV4 kommer som hybridbil

Verdens største bilproducent Toyota har netop offentliggjort nyheden om, at en ny udgave af den rummelige offroader RAV4.

Biler får verdenspremiere ved New York International Auto Show i USA i begyndelsen af april, for første gang nogensinde vil kunne fås med hybridteknologi.

Når en ny udgave af Toyota RAV4 får verdenspremiere ved den internationale biludstilling i New York i begyndelsen af april, kommer den populære offroader for første gang nogensinde som hybridbil.

Dermed kan Toyota føje endnu en bilmodel til sin efterhånden lange række af biler med hybridteknologi. I Danmark kan man således i forvejen vælge mellem hele fem forskellige Toyota hybridbiler i form af Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Prius og syv-personers hybridbilen Prius+.

Foreløbig har Toyota kun løftet sløret for et enkelt billede af den nye RAV4 Hybrid, men flere billeder og informationer om bilens teknik venter uden tvivl i forbindelse med verdenspremieren i New York.

Den fjerde og nyeste generation af RAV4 så dagens lys i 2013, og salget af RAV4 i Danmark er herefter mere end fordoblet.

RAV4 med 2.0-liters dieselmotor fås i dag fra 387.000 kr., mens RAV4 som varebil koster fra 202.000 kr. ekskl. moms.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.