• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. april 2015 - GF

GF forsikring

GF giver kunderne 134 mio. tilbage

GF forsikring er et kundeejet forsikringsselskab GF forsikring er et kundeejet forsikringsselskab

Nu er der godt nyt til alle kunder med bilforsikring hos GF Forsikring.

De har nemlig kørt så godt i 2014, at bilskaderegnskabet viser et flot overskud.
Og da GF Forsikring er kundeejet, sendes overskuddet tilbage til kunderne.

Som kundeejet forsikringsselskab skal vi ikke optjene et stort overskud til en gruppe aktionærer,” udtaler administrerende direktør Bjarne Toftlund. ”Vi kan bruge alle vores resurser på at skabe de bedste og billigste forsikringer til vores kunder, og derfor er det naturligt for os at betale overskuddet på bilforsikringen tilbage.

De 134 millioner blev overført til kundernes bankkontoer den 14. marts. I gennemsnit har hver enkelt kunde fået 900 kr. tilbage. Og man får også penge tilbage selvom man har haft en skade.

Gode bilister gav få skader


"I 2014 kørte bilisterne så fornuftigt, at skadeudgifter blev holdt nede. Og jo færre skader, der har været, jo flere penge kan vi sende retur", fortæller Bjarne Toftlund.

GF har gjort trafiksikkerhed til en prioritet. Både for at gøre vejene sikrere for de danske bilister, men også for at holde skadeudgifterne nede og sikre flotte overskud til kunderne. GF’s kunder har bl.a. mulighed for at komme på køreteknisk anlæg med en kørelærer og prøve glatkørsel af i sikre rammer.

Forsikring for alle pengene

Men hvis der er så få skader, hvorfor så ikke bare sænke prisen fra årets start?

"Vi skal altid sikre os, at vi har penge nok i kassen til at betale for skader, hvis vejret fx viser tænder", forklarer Bjarne Toftlund.

Det system har GF benyttet siden 60’erne, og vi mener stadig, det er sund fornuft, at prisen afspejler de faktiske omkostninger, og at ingen aktionærer skal skumme fløden. Det er det, vi kalder forsikring for alle pengene.”

Beregn din pris på bilforsikring hos GF her
Eller ring og få et tilbud på: 70 13 80 8070 13 80 80

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.