• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. maj 2015 - Renault

Renault Danmark

Bedste danske bilimportør for 3. gang i træk

Direktør i AutoBranchen Danmark Jens Brendstrup (tv) overrakte prisen som Årets Importør til direktør i Renault Danmark Henrik Bang. Direktør i AutoBranchen Danmark Jens Brendstrup (tv) overrakte prisen som Årets Importør til direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Renault Danmark

I 2011 strøg Renault Danmark ind på 1. pladsen som Danmarks bedste bilimportør. I 2013 gentog man bedriften. Og nu er det så alle gode gange tre.

Denne gang dog ikke med Renault, men derimod søstermærket Dacia.

AutoBranchen Danmark kårede forleden den bedste danske bilimportør. Og for 3. gang i træk skulle vinderen findes på adressen Herstedøstervej 27 i Albertslund.

Her holder Renault Danmark, der også står for importen af Dacia, til. Og det var faktisk i egenskab af Dacia importør, at prisen gik til Albertslund.

Om baggrunden for, at det blev Dacia, der løb med titlen, sagde formanden for Renaults forhandlerforening Jørgen Dahl Pedersen.

”Der er ikke en enkelt årsag til, at titlen gik til Dacia, men derimod flere. Importøren har vist sig villig til at investere det, der skal til for at nå målene, og har altid en positiv attitude i forhold til forhandlerne. Problemer er til for at blive løst, og det bliver de til gensidig tilfredshed”, sagde Jørgen Dahl Pedersen blandt andet.

Direktør i Renault Danmark Henrik Bang, var synligt glad, da han fik overrakt prisen, og kvitterede for hæderen med at konstatere, at dette var et fantastisk skulderklap fra Dacia forhandlerne.

”Da vi for to år siden besluttede introducere Dacia i Danmark, var der mange i branchen, der så lidt skævt til os. Men vores strategi var klar. Vi ville sikre, at Dacia udelukkende kunne købes hos Renault forhandlerne – en slags gave fra os. Gave, fordi de med Dacia, der er i bund og grund er velprøvet teknologi Renault-teknologi i et andet design, ikke kannibalisere på eksisterende Renault kunder, men derimod skaber synergi og ekstra indtjening til forhandlerne. Og med 3000 solgte Dacia i 2014, og en målsætning om en 25 procents stigning i år, er den målsætning opfyldt”, sagde Henrik Bang, der tilføjede;

”Vi har stor respekt for vores forhandlere, som risikerede egne penge på at tage mærket ind. De havde omvendt en forventning til os om, at vi ville skabe rammerne for en succes. Det har vi bestræbt os på, og titlen som Årets Importør er for mig et bevis på, at det er lykkes. Det er jeg ovenud lykkelig for
”, sagde Henrik Bang i forbindelse med prisoverækkelsen.

Se hele nyheden her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.