• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. august 2015 - Suzuki Bilimport Danmark

Ny Suzuki Baleno

Verdenspremiere i Frankfurt

Efter en succesfuld introduktion af den praktiske mikrobil Celerio og den nye Vitara SUV’er tidligere på året er Suzuki nu klar, til at løfte sløret for den næste store nyhed. En 5-dørs hatchback med en længde på ca. 4 meter, der har fået navnet Baleno.

Den nye Baleno har verdenspremiere på IAA i Frankfurt og forventes klar til salg på vore breddegrader i løbet af foråret 2016. Conceptet bag Baleno blev første gang præsenteret på Geneve biludstillingen i marts måned, hvor iK-2 conceptbilen blev vist frem.

Baleno kombinerer et flot og stilfuldt design med et rummeligt interiør og bagagerum. Den vil også introducere en lang række nyskabelser fra Suzuki. Bl.a. en helt ny platforms-teknologi samt nye motorer. Flere detaljer følger på Suzukis pressemøde, der afholdes på standen i Frankfurt tirsdag den 15. september kl. 13.15.

Invitationen til pressemødet inkl. en kort video med Baleno kan ses her

Den 66. internationale biludstilling IAA i Frankfurt har pressedage den 15. og 16. september og er åben for publikum fra den 17. til den 27. september

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.