• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2015 - Toyota Danmark

Ny Toyota Prius

Verdenspremiere i Frankfurt

En lille teaser på den nye Toyota Prius En lille teaser på den nye Toyota Prius

Toyota Danmark A/S

En helt ny udgave af den ikoniske hybridbil Toyota Prius får verdenspremiere på den internationale biludstilling IAA i Frankfurt i midten af september.


Fjerde generation hybridteknologi og et helt nyt og markant design er noget af det, der venter.

Når den internationale biludstilling IAA i Frankfurt i Tyskland slår dørene op i midten af september, står den ikoniske hybridbil Toyota Prius klar i en helt ny udgave. Med en helt ny og fjerde generation hybridteknologi og et markant ændret design vil verdens første serieproducerede hybridbil, der for første gang så dagens lys for 18 år siden, funkle som en stjerne i spotlyset.

Hybrid er i det hele taget nøgleordet for Toyota, og det skinner igennem ved biludstillingen i Tyskland. Ud over den helt nye Toyota Prius vil der nemlig være europæisk premiere på den firehjulstrukne offroader RAV4 Hybrid, mens endnu en verdenspremiere i form af anden konceptudgave af hybrid crossover’en Toyota C-HR Concept også står klar.

Der er dog også blevet plads til andet end hybrid på Toyota-standen ved Frankfurt-udstillingen. Sikkerhed er nemlig et andet og vigtigt fokus hos verdens største bilproducent, der fortsætter udrulningen af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense – nu med tilføjelsen af både fodgængergenkendelse og adaptive fartpilot til pakkens i forvejen fire sikkerhedssystemer.

Toyota Safety Sense indeholder nemlig allerede automatisk nødbremse, vognbaneassistent, vejskilteassistent samt automatisk op- og nedblænding af fjernlyset og kan i øjeblikket fås til de fire mest populære modeller AYGO, Yaris, Auris og Avensis.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.