• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. september 2015 - Audi Danmark

Endnu mere power og udstyr i særklasse

Audi SQ5 TDI plus med 340hk

Audi udvider sit udvalg af S-modeller endnu mere.

Til oktober lanceres den nye SQ5 TDI plus med mere ydelse og køreglæde og et endnu mere omfattende udstyr – med 340 hk, sportsdifferentiale og 21"-fælge.

Den succesfulde Audi SQ5 TDI er allerede i basisversionen en SUV med præstationer som en sportsvogn – plus-versionen har en endnu højere ydelse. V6-biturbo-TDI-motoren leverer 340 hk fra sin slagvolumen på 3.0 liter takket være et øget indsprøjtningstryk. Det er 27 hk mere end SQ5 TDI.

Dens maksimale drejningsmoment øges med 50 til 700 Nm. Den stærke diesel-SUV accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,1 sek., og dens tophastighed er elektronisk begrænset til 250 km/t. I henhold til NEDC-cyklussen kører den hele 15,2 km/l (174 g CO2/km).

Som alle S-modeller fra Audi overfører SQ5 TDI plus også sin kraft til vejen via det permanente firehjulstræk quattro. For første gang i Q5-familien fordeler et sportsdifferentiale på bagakslen trækkræfterne aktivt mellem hjulene. SUV'en kører på 21" støbte aluminiumsfælge i sort højglans og i 5-eget dobbelt stjernedesign fra Audi Sport og dæk i størrelsen 255/40 R21.

Audi har udvidet den standardmonterede højglanspakke i sort til også at omfatte sidespejlhusene, dørhåndtagene, tagkantspoileren og diffusoren. En anden optisk individualisering udvendigt er et særligt pynteelement, som forbinder udstødningssystemets fire afgangsrør med hinanden parvis.

I kabinen øger det forskydelige bagsæde fleksibiliteten og udvider om nødvendigt bagagerummet. Armlænene i dørbeklædningerne er betrukket med læder. Sæderne i læder af typen Feinnappa er udført med diamantformede syninger i sølvfarve.

Ud over disse detaljer har quattro GmbH til SQ5 TDI plus sammensat en særlig udstyrspakke "Audi exclusive selection arablå", der kun fås i 100 eksemplarer: Karrosseriet er lakeret i den individuelle farve arablå krystaleffekt, og interiøret er udstyret med sportssæder i sort læder af typen Feinnappa.

Passende til den udvendige lakfarve sætter arablå kontrastsyninger et farvemæssigt præg på sæderne, rattet, gearvælgermanchetten og måtterne. Dekorindlæggene af aluminium/sort Beaufort-træ afrunder helhedskonceptet.

Forbrugsangivelse for Audi SQ5 TDI plus:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 14,9-15,2*
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 174-177*

*Angivelser vedr. brændstofforbrug, CO₂-emissioner og energiklasser gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.