• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. november 2015 - Seat Danmark

SEAT udstikker en køreplan for fremtiden

2025-strategien

SEAT Danmark

SEAT har præsenteret sin køreplan frem til 2025.


Bestyrelsesformand Dr. Francisco Javier García Sanz og SEATs nye administrerende direktør Luca de Meo præsenterede koncernens strategi for de næste 10 år, hvor målet er at opnå bæredygtig rentabilitet.

Søjlerne, som SEAT vil fokusere på, vil være udvikling af modeller i voksende segmenter ved at anvende den succesfulde Leon-formel samt fokusere endnu mere på kundetilfredshed.

I forbindelse med præsentationen bekræftede Dr. Francisco Javier García Sanz endnu en gang Volkswagen koncernens dedikation til SEAT: “Nu er det tid til at handle på mellemlang og lang sigt uanset de seneste ugers begivenheder. Volkswagen koncernen har fuld tillid til vores plan for fremtiden, som er perfekt integreret i deres strategi. De modeller, vi har annonceret for de næste 2 år, kommer på markedet som planlagt, og de vil bidrage til SEATs vedvarende vækst. Og de er blot første skridt i denne strategi."

Desuden fremhævede Luca de Meo, som afløser Jürgen Stackmann som øverste leder hos SEAT, medarbejdernes resultater i de seneste år: “Jeg vil gerne anerkende de præstationer og det dedikerede arbejde, som alle SEATs medarbejdere har ydet de seneste par år.

Fra i dag starter jeg hos SEAT med samme passion og samme engagement i mærket, som I har udvist. SEAT har potentialet til fortsat at designe og producere biler af høj kvalitet. Vi arbejder konsekvent, vi er passionerede, hurtige og fleksible, og vi har teknologien.
Jeg er overbevist om, at den strategi, som vi præsenterer i dag, vil blive en kæmpe succes."


Tilpasninger til den nye platform

I forbindelse med præsentationen præsenterede koncernens topledelse også effektivitetsprogrammet kaldet LEAP, som skal implementeres over de næste 2 år med henblik på at beskytte koncernens investeringer i fornyelsen af modelprogrammet og fortsat at styrke mærket.

I den forbindelse vil SEAT begynde at tilføre investeringer i tilpasningen af produktionslinje 1 på fabrikken i Martorell, hvor Ibiza produceres, til en ny platform.

Koncernen skal efter planen lancere fire nye modeller i løbet af de næste 2 år, og den første, som er en kompakt SUV, lanceres efter planen i første halvdel af 2016, og den bliver mærkets første bil i dette segment.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.