• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. november 2015 - Applus Bilsyn

Bilister kører forgæves efter tyverisikring af nummerplader

Mangler skruer og hætter

Applus Bilsyn

Mangel på skruer og hætter til at fastgøre nummerpladerne betyder, at mange bilister har svært ved at finde et sted, der kan spænde pladerne fast.


For blot et par uger siden manglede omkring 300.000 bilister, ifølge tal fra Applus Bilsyn, stadig at få fastspændt deres nummerplader efter nummerpladeforordningen, der trådte i kraft den 15. november.

Nu betyder den pludselige efterspørgsel fra titusindvis af bilister, der endnu ikke har fået ordnet deres nummerplader, at mange bilister kører forgæves, når de skal have hjælp til nummerpladerne eller jagter en gør-det-selv-løsning.

Oplever stor efterspørgsel
Applus Bilsyn modtager rigtig mange bilister i disse dage, som kommer for at få tyverisikret nummerpladerne.

"Vores synshaller har aldrig haft så travlt med at nummerpladesikre bilerne, som i disse dage. Vi oplever rigtig mange bilister, som har været på jagt flere steder for at få et gør-det-selv-sæt uden held, før de kommer til os. Skal man have sikret bilen, er det en rigtig god idé at bestille tid i synshallen. Alternativt at man kører forbi og køber et gør-det-selv-monteringssæt”, siger adm. dir. Per V. Rasmussen.

Politiet uddeler bøde
Bliver man stoppet af Færdselspolitiet, er der ingen pardon for bilister, som ikke har fastspændt nummerpladerne korrekt. Bøden for "forkert" fastspændte nummerplader er 1.000 kr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.