• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. december 2015 - Toyota Danmark

Toyota Danmark

Viser lille ny sportsvogn

Toyota Danmark A/S

Nakkerne blev nærmest drejet af led, da verdens største bilproducent Toyota løftede sløret for en lille ny sportsvogn ved biludstillingen Tokyo Motorshow i oktober.


Nu er den japanske bilgigant klar med en endnu mere aggressivt udseende udgave af den lille sportsvogn.

Med et sportsligt og samtidig enkelt design fik konceptbilen Toyota S-FR de besøgende til nærmest at dreje nakken af led ved verdenspremieren på Tokyo Motorshow i oktober.

Nu er Toyotas motorsportsdivision Toyota GAZOO Racing klar til at vise en ny og mere aggressivt udseende udgave frem klar til sjov og ballade på bane. Det sker ved Tokyo Auto Salon 2016 i midten af januar.

Den bemærkelsesværdige lille sportsvogn, der er en konceptbil, har fået navnet Toyota S-FR Racing Concept og kan smykke sig med ekstra brede skærme, opsigtsvækkende luftindtag på motorhjelmen og brugen af carbonfiberforstærkede plastikvinger samt front- og hækspoilere.

Konceptbilen viser Toyotas vision for S-FR som en performance bil, der er født til racerbanen.
Mens modellen af Toyota S-FR Concept, der var udstillet ved Tokyo Motorshow, havde en enkel og mere velkendt styling, sigter Toyota S-FR Racing Concept efter et mere aggressivt udseende.

Toyota S-FR Racing Concept er 140 mm kortere, 40 mm smallere og 155 mm lavere end Toyotas roste sportsvogn GT86.

Der er trods den store opmærksomhed og interesse for Toyotas lille nye sportsvogn S-FR endnu ingen konkrete planer om at sætte den i produktion.


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.