• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. december 2015 - BP

Bilpriser Salgsservice

Bestil en garanteret pris - gratis

Garanteret Pris – ganske gratis

Med Bilpriser.dk’s Salgsservice kan du hurtigt og nemt sælge din max 15 år gamle brugte bil over nettet. Du beskriver din bil ved hjælp af 5 enkle trin, og kun to dage efter modtager du en garanteret pris.

Du slipper for alt bøvlet – vi sørger for kontakten til forhandlerne og sikrer dig markedets bedste pris på rekordtid.

1.    Beskriv din bil ved hjælp af 5 enkle trin.
Det lyder måske svært at beskrive sin bil, men bare rolig, vi guider dig hele vejen igennem, og det tager ikke mere en 10-15 minutter. Beskrivelsen indeholder 5 enkle trin:

- Indtast bilens nummerplade samt kilometerstand.

- Tag 6 billeder af bilen. Der er en fast skabelon for, hvordan billederne skal tages, som er vist med letgenkendelige ikoner.

- Beskriv bilens stand. Er der overflade ridser, buler eller sågar dybe ridser i lakken, beskrives det her. Ikonerne angiver tydeligt, hvilken del af bilen du beskriver, så det er ikke svært at lave denne del af beskrivelsen, men det tager lidt tid. Det er nødvendigt, at du er grundig i din beskrivelse, så vi kan sikre dig en realistisk pris. Det er ud fra din beskrivelse, at bilen bliver gennemgået, når du afleverer den i forbindelse med salget, og har du glemt en bule, kan det påvirke salgsprisen.

- Indtast dine personlige oplysninger, så vi kan vende tilbage til dig med din garanterede pris.

- Bekræft beskrivelsen ud fra en overskuelig illustration, som viser dine indtastninger. Når du har bekræftet, at alt er kommet med, er det bare at vente i spænding på din garanterede pris.

2.    Efter 2 hverdage modtager du en garanteret pris
Prisen kommer fra den forhandler i vores netværk, som byder den højeste pris for din bil og er for køberen bindende i to dage. Vi sørger altså for at forhandle en god pris hjem til dig, og du slipper for at vise din bil frem til mange forskellige forhandlere.
Den garanterede pris er fratrukket et salær til Bilpriser.dk på 2% - dog minimum 1900 kr. Så den pris du modtager, er den pris, du kan være sikker på at få din bil.

3.    Du har nu to dage til at bestemme, om du vil sælge din bil

Hvis du ikke synes prisen er rigtig, er du ikke forpligtet til at sælge. Du har altså ikke noget at tabe! Hvis du ikke ønsker at sælge, er det helt okay, og det har ikke kostet dig en krone.

4.    Hvis du accepterer prisen, sørger vi for resten
Hvis du beslutter dig for at sælge, sørger vi for at gennemføre handlen i samarbejde med vores samarbejdspartner, FDM. Alt, du skal gøre, er at aflevere din bil hos nærmeste FDM afleveringssted. Vi har 6 afleveringssteder fordelt over hele landet. Hos FDM bliver din bil gennemgået og prøvekørt af en professionel synsmand for at sikre, at bilens stand er som beskrevet. Hvis der bliver fundet yderligere fejl eller mangler, som vurderes at have indflydelse på bilens værdi, vil I sammen aftale en ny pris. Hvis du synes den nye pris er urimelig, kan du annullere handlen på stedet uden omkostninger.

5.    Handlen er nu gennemført
Når du forlader FDM er bilen afmeldt og handlen gennemført, og pengene vil være til rådighed på din bankkonto inden for to bankdage.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på
tlf.: 63147060 eller send os en mail ved at klikke her


Læs mere her
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.