• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2015 - Toyota Danmark

Ændring i Toyota Danmarks topledelse

Adm. direktør stopper efter 25 år

Toyota Danmark A/S

Adm. direktør hos Toyota Danmark A/S, Kristian Krapper, stopper efter 25 år i Toyota-organisationen. Toyota i Danmark får ny udenlandsk topleder.


Toyota Danmark A/S’ adm. direktør Kristian Krapper har besluttet at stoppe i Toyota.
Efter 25 år i Toyota-organisationen – heraf de seneste ni år som adm. direktør i henholdsvis Toyota Baltic AS og Toyota Danmark A/S – stopper han ved udgangen af december 2015.

”Jeg har besluttet at stoppe i Toyota nu fremfor at forfølge en Toyota-karriere i udlandet, som ellers ville være det naturlige næste skridt. Det er tilfredsstillende at aflevere et meget stærkt 2015-resultat, hvor volumen, indtjening og ikke mindst gennembruddet for Toyotas hybridbiler har overgået planerne. Samtidig har Toyota-forhandlerne i år haft den højeste indtjening siden finanskrisen, hvilket glæder mig meget”, siger Kristian Krapper.

Bestyrelsesformand for Toyota Danmark A/S, Matthew Harrison, udtaler:

”Vi vil gerne takke Kristian for hans indsats for Toyota gennem en lang karriere. Toyota Danmark har et fantastisk team. Vi har nu et solidt fundament på plads og har spændende planer om yderligere styrkelse af Toyota-brandet og øget salg frem mod 2020.”

Den nye adm. direktør hos Toyota Danmark A/S bliver den 46-årige englænder Frank Okoisor, der kommer fra en stilling som direktør for afdelingerne produkt management og produkt planlægning i Toyota Motor Europe’s hovedkontor i Bruxelles i Belgien. Han tiltræder stillingen pr. 1. januar 2016.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.