• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. februar 2016 - Audi

Bedst omtalte bilmærke

Audi er Danmarks bedst omtalte bilmærke.

Audis vision er at være det mest attraktive premiumbrand, og mærket har længe været nummer et i det såkaldte premiumsegment. Audis vision er at være det mest attraktive premiumbrand, og mærket har længe været nummer et i det såkaldte premiumsegment.

Audi

YouGov har igen i 2015 kåret årets bedste mærker i deres BrandIndex baseret på buzz score, og denne gang er Audi det bedst omtalte bilmærke i Danmark. Samlet set endte Audi med en 8. plads blandt alle de 300 mærker, som YouGov måler, og det er samme placering som i 2014, men i 2015 var Audi det eneste bilmærke i Top10.

Mærkerne ranglistes efter en buzz score, hvor respondenterne bliver spurgt, om de har hørt noget positivt eller negativt om mærket inden for de sidste to uger gennem reklame, nyheder eller via mund-til-mund fra ens omgangskreds. Herefter trækkes den negative omtale fra den positive.

Direktør for Audi i Danmark, Lars Kornelius, udtaler: ”Vi er meget taknemmelige og stolte over placeringen, for det er jo ingen hemmelighed, at Audi har været ude i lidt stormvejr sidst på året pga. softwaresagen. Men derfor varmer det også at se, at danskerne generelt har så positivt et indtryk af mærket, at vi kan beholde vores flotte placering i BrandIndexet.” Lars Kornelius fortsætter: ”Det hænger jo også sammen med, at vi i Audi stiller store krav til, at alle i mødet med Audi mærket – om det så er i vores biler, hos vores forhandlere og servicepartnere, på vores digitale platforme eller i andre kontaktpunkter – skal have så god en oplevelse som muligt.”

Se Top10 og læs mere om BrandIndex her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.