• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. februar 2016 - Salgsservice

Sælg din bil nemt, trygt og hurtigt

Din bil er garanteret solgt

Med Bilpriser salgsservice er det hurtigt og nemt at sælge din bil.

Tilmed din bil på http://salgsservice.bilpriser.dk/
Allerede efter to hverdage, har du din garanterede pris i hånden.Det er et stort arbejde at sælge sin bil privat, og de fleste vælger derfor at gå til en forhandler. For mange kan det virke attraktivt, at få tilbudt en byttepris af forhandleren i forbindelse med køb af ny bil, men ofte vil du opdage, at der ikke er så meget at handle om på bilen, du gerne vil købe.

Hvis du selv har solgt din bil, kan du meget lettere kræve en større rabat på den nye bil hos forhandleren. I det samlede regnskab vil du derfor typisk stå bedre, når du har solgt din bil selv.

Garanteret pris
Når du bestiller en garanteret pris hos os, får du en god pris, som matcher markedet samt en garanti for, at du kan sælge din bil her og nu. I den pris du modtager, er der allerede fratrukket et salær til Bilpriser på 2% (dog minimum 1900 kr.), du skal derfor ikke medregne yderligere skjulte salærer.

Den garanterede pris du modtager, er Bilpriser salgsservice professionelle vurdering af hvad bilen koster i indkøbspris, ifølge markedet. Det er bindende for os, og din bil er således garanteret solgt*.

Du har nu to dage til at beslutte, om du finder tilbuddet attraktivt og ønsker at sælge din bil. Du løber altså ingen risiko ved at prøve vores salgsservice.

Er der noget du er i tvivl om kan du læse ofte stillede spørgsmål på vores hjemmeside ved at klikke her

Du er også meget velkommen til at sende os en mail, ved at klikke her eller ringe til os på tlf: 63147021


*
Skulle der være afvigelser i forhold til beskrivelsen af bilen vurderes det, hvorvidt disse har en påvirkning på prisen. Vurderes det, at den først givne pris ikke kan fastholdes grundet afvigelserne, bliver prisen reduceret på slutsedlen. Du skal herefter vælge, om du vil acceptere den nye pris og dermed gennemføre handlen. Du har til enhver tid ret til at annullere handlen, hvis du ikke finder den eventuelle nye pris tilfredsstillende.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.