• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. marts 2016 - Audi

Se prisen på den nye Audi Q7

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro rammer landet til sommer.

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro er prissat til kr. 1.432.000 og kan fås i Danmark til sommer. Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro er prissat til kr. 1.432.000 og kan fås i Danmark til sommer.

Audi

I begyndelsen af marts blev det muligt for danske kunder at bestille Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro* - verdens første plug-in-hybrid med V6 TDI og quattro-drivlinje. Udleveringen af den nye model påbegyndes i sommeren 2016. Rent elektrisk når den nye SUV en rækkevidde på op til 56 km i henhold til den nye europæiske kørecyklus (NEDC).

Den første plug-in-hybridmodel i Audis Q-familie sætter nye standarder med en systemydelse på 373 hk og et samlet drejningsmoment på 700 Nm. Den nye SUV accelererer fra 0-100 km/h på 6,2 sek. og kører hele 55,6 km/l i henhold til NEDC. Dens litium-ion-batteri, der kan oplades via en stikdåse, kan lagre 17,3 kWh. Med sin elektriske rækkevidde på op til 56 km dækker SUV'en den daglige mobilitet på mange områder.

Prisen i Danmark er 1.432.000 kr. og standardudstyret omfatter bl.a. 3-zoners klimaanlæg, 19” aluminiumsfælge, MMI Navigation plus med MMI all in touch og Audi virtual cockpit: TFT-skærmen med høj opløsning leverer knivskarpe visninger og grafikker – herunder særlige visninger som eksempelvis powermeteret, plug-in-hybridsystemets energiflow, rækkevidden og højvoltsbatteriets ladetilstand.

Først med ny teknologi
Det standardmonterede termostyringssystem med integreret varmepumpe er blevet udviklet specielt til Q7-familiens plug-in-hybrider. Audi er de første i verden til at anvende denne teknologi, og dermed opnår mærket en ny standard inden for elektrisk rækkevidde, kabinekomfort og klimareguleringens effektivitet. Du kan finde alle Audi e-tron-partnere via forhandlersøgningen på www.audi.dk.

Forbrugsangivelser
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 52,6-55,6**
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: 18,1-19,0**
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 48-50**
**Angivelser vedr. brændstofforbrug, CO2-emissioner og energiklasser gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.