• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2016 - BP

Sælg din bil hurtigt!

Slip for "bøvlet" ved dit bilsalg

Meget kan gå galt, når man sælger sin bil privat.
Der er meget at være opmærksom på hvis man sælger sin bil privat.
Man skal blandt andet aftale prøvekørsler, forhandle pris samt sikre sig, at papir og betaling er i orden.

Derfor vælger de fleste at sælge deres bil til en forhandler. Det kan dog være et stort arbejde at finde frem til den forhandler, der vil give den bedste pris for netop din bil. Det kan vi hjælpe dig med.

Med Bilpriser.dk’s Salgsservice tilbyder vi nemlig at købe bilen af dig for en god pris!

Der er i øjeblikket en stor efterspørgsel på brugte biler på det danske marked. Bilpriser.dk’s Salgsservice skiller sig ud fra andre auktioner og salgssteder på markedet ved at tilbyde dig en garanteret pris, som er bindende. Det eneste du skal gøre er at beskrive din bil ved hjælp af 5 enkle trin, og efter kun 2 hverdage modtager du den pris, du kan få for din bil.

Den garanterede pris er vores professionelle vurdering af hvad bilen koster i indkøbspris, ifølge markedet. Efter modtagelse af den garanterede pris, har du to dage til at beslutte, om du vil sælge bilen.

Du kan selvfølgelig også vælge at sælge din bil privat og muligvis opnå en bedre pris, men så skal du også arbejde for pengene. Med bilprisers salgsservice sikrer vi dig en god garanteret pris samtidig med, at du sparer masser af tid og ubehag.

I samarbejde med vores partner, FDM, sørger vi for en professionel håndtering gennem hele salget. Når du bestemmer dig for at sælge din bil til den garanterede pris, vil vi tage i mod dig på nærmeste FDM afleveringssted. Her gennemgår vi bilen ud fra din beskrivelse, og når du forlader stedet vil bilen være afmeldt og handlen gennemført.

To hverdage efter handlen, er pengene til rådighed på din konto –
det er da nemt, trygt og hurtigt.


Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på
tlf.: 63147021 eller send os en mail ved at klikke her

Læs mere ved at klikke her

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.