• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2016 - Volkswagen

Den nye Crafter

Den nye Crafter er kåret til Van of the Year 2017.

Den nye Crafter, der er udviklet og produceret af Volkswagen Erhvervsbiler, er kåret til Van of the Year 2017. Den nye Crafter, der er udviklet og produceret af Volkswagen Erhvervsbiler, er kåret til Van of the Year 2017.

Volkswagen

•    Den nye Crafter, som er udviklet og produceret af Volkswagen Erhvervsbiler, er kåret til Van of the Year 2017
•    Crafter er udviklet med udgangspunkt i ønsker fra en gruppe af kunder udvalgt af et ekspertpanel
•    Økonomisk, funktionel og optimeret til hverdagsbrug – den nye Crafter sætter standarden på alle niveauer

En international jury bestående af journalister fra 24 lande, der beskæftiger sig med erhvervsbiler, har kåret den nye Crafter til Van of the Year 2017.

Den nye Crafter, der er udviklet og produceret af Volkswagen Erhvervsbiler, og som er designet til at imødekomme kundernes ønsker til fremtidens varevogn, har vundet den eftertragtede titel, før den overhovedet er introduceret på markedet.

Dr. Eckhard Scholz, Bestyrelsesformand for Volkswagen Erhvervsbiler, fik her til aften overrakt prisen af juryens formand, Jarlath Sweeney, på IAA-messen i Hannover. Dr. Eckhard Scholz udtalte i den forbindelse: ”Efter at T6 Transporter vandt denne pris sidste år, er vi glade for, at også Crafter vinder denne eftertragtede titel. Vi er meget stolte af vores nyeste produkt og vores team, hvis store indsats har gjort den nye Crafter til den bedste varevogn. Vi vil bruge denne titel til at skyde en succesfuld introduktion af den nye Crafter i gang. ”

Den nye Crafter forventes introduceret i Danmark til marts 2017.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.