• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. oktober 2016 - SEAT

Den mest eventyrlystne Ateca

SEAT sætter spotlight på Ateca X-Perience i Paris.

Ateca X-Perience indtager hovedrollen på SEATs stand på 2016-udgaven af Paris Motor Show. Ateca X-Perience indtager hovedrollen på SEATs stand på 2016-udgaven af Paris Motor Show.

SEAT

SEAT præsenterer Ateca X-Perience ved 2016-udgaven af Paris Motor Show – et koncept, som viser mulighederne inden for SEAT Ateca-familien, samtidig med at dens mest eventyrlystne offroad-egenskaber understreges, og alle konventionelle grænser rykkes.

Ateca X-Perience har større frihøjde, en stram opsætning af undervognen, allroad-dæk, nye stødfangere, lak, som er modstandsdygtig over for ridser, eksklusive 18” aluminiumsfælge, 2.0 TDI-motor med 190 hk, 7-trins DSG-gearkasse med skiftekontakter ved rattet, 4Drive total traction system med haldexkobling og avanceret XDS traction control.

Med dens naturinspirerede ydre i farven mat olivengrøn og de enestående offroad-præstationer er det et koncept rettet mod kunder, som har en mere eventyrlysten livsstil.

Ateca X-Perience er udstyret med de mest omfattende førerassistentsystemer og den nyeste generation af Easy Connect-infotainmentudstyret, SEAT Full Link-opkobling, Media System Plus med 8” skærm, Connectivity Box, som giver mulighed for trådløs opladning af smartphones, og den eksklusive SEAT ConnectApp.

SEAT Ateca fremvises i Paris som mærkets nyeste model i modelrækken ud over dens inkludering i koncernens største produktoffensiv nogensinde, som vil blive udvidet med tre nye modeller i 2017.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.