• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. oktober 2016 - Volkswagen

Volkswagen støtter Knæk Cancer

Volkswagen støtter med fire biler og 87 skubbebiler.

Knæk Cancer-kampagnen kulminerer med det store indsamlingsshow Knæk Cancer Live på TV 2 lørdag d. 29. oktober fra kl. 20.00. Knæk Cancer-kampagnen kulminerer med det store indsamlingsshow Knæk Cancer Live på TV 2 lørdag d. 29. oktober fra kl. 20.00.

Volkswagen

Når TV 2 og Kræftens Bekæmpelses store landsdækkende kampagne ”Knæk Cancer” i uge 43 ruller gennem Danmark og over de danske fjernsynsskærme, har Volkswagen valgt at støtte det gode formål med en række biler – til store og små.

Volkswagen har doneret fire biler til Knæk Cancer, som man vil kunne vinde i løbet af ugen eller i det store indsamlingsshow lørdag d. 29. oktober på TV 2. Derudover har Volkswagen omdannet 87 skubbebiler til indsamlingsbøsser, der skal samle penge ind til Knæk Cancer hos alle landets Volkswagen-forhandlere og servicepartnere, i løbet af uge 43. Efter indsamlingen vil alle 87 skubbebiler blive foræret væk til børneafdelinger på de danske sygehuse.

Donér 150 kr. til Knæk Cancer og vind en Volkswagen
TV 2s Go´ Morgen og Go´ Aften Danmark sender hele uge 43 fra fem forskellige byer, hvor man bl.a. kan få et livsstilstjek i ”Knæk Cancer-bussen” og møde de populære værter Puk Elgård og Michèle Bellaiche, der hele ugen sætter fokus på kræft og håb. I Danmark rammes flere end 35.000 danskere årligt af kræft, så vi har at gøre med en sygdom, som berører rigtig mange danskere.

”Kræft er en grusom sygdom, der desværre rammer rigtig mange danske familier. Derfor er en kampagne som Knæk Cancer også noget vi alle kan blive enige om, er vigtig at støtte, så vi både kan få sat fokus på sygdommen – men selvfølgelig også få indsamlet en masse midler til den videre forskning og oplysning på området”, siger Volkswagen direktør Ulrik Drejsig om Volkswagens engagement i Knæk Cancer og fortsætter: ”Vi er os meget bevidste om, at vores rolle i kampagnen er, at hjælpe med at rejse så mange penge som muligt til Knæk Cancer – her er vores biler et rigtig godt værktøj – det har vi set fra andre velgørende arrangementer, hvor vi har doneret biler. Danskerne vil rigtig gerne støtte det gode formål med 150 kr. og særligt hvis man samtidig har chancen for at vinde en Volkswagen. Så ud over, at vi som Danmarks største bilmærke påtager os et samfundsansvar er det naturligvis også at hjælpe med at generere så mange donationer, som muligt til Knæk Cancer og Kræftens Bekæmpelse. ”

Konkret donerer Volkswagen to up!, en Tiguan og en Passat GTE som præmier til Knæk Cancer. I løbet af uge 43 vil man kunne sende en SMS og derved vinde én af de to up!, !. Man kan også donere penge ved at sende SMS under Knæk Cancer Live lørdag d. 29. oktober, hvor de tre øvrige biler vil være på højkant. Man donerer 150 kr. for hver SMS-man sender, og deltager samtidig i lodtrækningen om de tre biler Hele overskuddet fra Knæk Cancer går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, der har øremærket pengene til bl.a. forskning i immunterapi, senfølger efter endt kræftbehandling og alternativ behandling.

Go´ Morgen og Go´ Aften Danmark på TV 2 sætter hele uge 43 fokus Knæk Cancer og sender direkte fra følgende byer. De pågældende SMS-koder for at vinde en Volkswagen vil blive vist under udsendelserne:

Mandag 24. oktober i Aalborg: Gammel Torv, 9000 Aalborg
Tirsdag 25. oktober i Herning: Torvet, 7400 Herning
Onsdag 26. oktober i Haderslev: Gravene, 6100 Haderslev
Torsdag 27. oktober i Odense: Flakhaven, 5000 Odense C
Fredag 28. oktober i Hillerød: Torvet, 3400 Hillerød

Knæk Cancer-kampagnen kulminerer med det store indsamlingsshow Knæk Cancer Live på TV 2 lørdag d. 29. oktober fra kl. 20.00 hvor Puk Elgård, Jes Dorph Petersen, Lasse Rimmer og Natasja Crone vil være værter.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.