• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. december 2016 - E.ON Danmark

Gratis el i juleferien

Gratis hurtigopladning til elbilister i juleferien.

E.ONs hurtiglader med strøm fra vedvarende energi. E.ONs hurtiglader med strøm fra vedvarende energi.

E.ON

Energiselskabet E.ON, som også er landets største operatør af ladeløsninger til elbiler, tilbyder igen i år gratis hurtigopladning til alle elbilister i juleferien.

I perioden fra 23. december 2016 til 1. januar 2017, begge dage inklusiv, kan alle elbilister tanke gratis strøm fra vedvarende energi fra E.ONs 40 hurtigladere opstillet langs motorvejsnettet og flere steder i København og Aarhus. Elbilister skal blot angive koden: ”2412” på hurtigladerens display, hvorefter de kan tanke uden beregning.

”Vi vil gerne skabe ekstra opmærksomhed om de mange lademuligheder, vi har i Danmark, og dette er en måde at gøre det på. Samtidigt vil vi gerne vise lidt julesind og tilbyder derfor gratis strøm på vores hurtigladere i hele juleferien, hvor mange jo skal rundt i landet for at fejre jul med familie og venner. Sker det i elbil, er det altså muligt at komme afsted helt gratis og spare lidt på julebudgettet”, siger Susanne Tolstrup, kommunikationschef i E.ON Danmark.

Alle hurtigladerne oplader med strøm fra vedvarende energi og kan lade elbiler op til 80% på bare 20-25 minutter. Hver hurtiglader kan lade to elbiler ad gangen. Med E.ONs 'e-Mobility'-app er det ligeledes muligt at se driftstatus og tilgængelighed på hver enkelt oplader i netværket.

”Vi arbejder målrettet på, at flere danskere skal skifte til elbiler og bæredygtig transport, og derfor har vi opsat hurtigladere jævnt fordelt langs det danske motorvejsnet. På den måde sikrer vi, at elbilister opnår større mobilitet på tværs af landet", slutter Susanne Tolstrup og understreger, at juletilbuddet kun gælder ved opladning på E.ONs hurtigladere.

Foruden den gratis hurtigladning langs motorvejsnettet tilbyder E.ON også opladning ved knapt 1.400 ladepunkter rundt om i større danske byer og ved udvalgte turistattraktioner. Der er altså rig mulighed for at lade elbilen, når man er på farten.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.