• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. februar 2017 - Ford

Mustang magi hos Tinder-singler

Fem heldige par var på blind dates i en Ford Mustang.

De fem udvalgte par kørte en tur rundt i Londons gader, og endte i en retro-inspireret drive-in biograf til to. De fem udvalgte par kørte en tur rundt i Londons gader, og endte i en retro-inspireret drive-in biograf til to.

Ford

I London har flere end 1.5 millioner singler ”swipet” til højre på en profil med beskrivelsen ”Her er daten du har ventet på – Ford Mustang vil gerne invitere dig på en enestående blind-date”.

Profilen var oprettet af Ford og Tinder, og resulterede i at fem heldige par fik en uforglemmelig aften i en Mustang – og måske mødte de den eneste ene?

De fem udvalgte par kørte en tur rundt i Londons gader og stræder, og endte i en retro-inspireret drive-in biograf til to. For at lære hinanden at kende undervejs og ikke mindst for at bryde isen, blev parrene udspurgt af komikeren Jarred Christmas om alt fra tro til hemmelige tatoveringer.

Fandt de fem par den eneste ene? Se videoen nedenfor:

”Det må give et godt indtryk at dukke op i en Mustang på den første date. Det er en legendarisk bil, der tiltrækker øjne overalt”, fortæller Jim Farley, executive vice president og president for Ford Motor Company i Mellemøsten, Afrika og Europa.

”Mustang har ændret den måde folk ser på den amerikanske sportsvogn. Tinder har ændret den måde folk mødes på. Det gav god mening at starte et samarbejde og skabe lidt magi for landets singler”, fortæller Derek Callow, vice president international ved Tinder.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.