• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. april 2017 - SsangYong

Den nye Ssangyong Y400

Ssangyong afslører navn og billeder af Y400.

Den nye Rexton fik premiere på 2017 Seoul Motor Show som begyndte den 30. marts, og salgsstart i Europa er i slutningen af 2. halvår 2017. Den nye Rexton fik premiere på 2017 Seoul Motor Show som begyndte den 30. marts, og salgsstart i Europa er i slutningen af 2. halvår 2017.

Ssangyong

• En helt ny SUV med en revolution i stil, kørsel, sikkerhed og højteknologi.
• Skal løfte arven efter den ikoniske autentiske SUV Rexton som SsangYong´s nye flagskibs SUV.

SsangYong Motor Company, Korea, har afsløret udvendige & indvendige billeder af den nye Rexton, der er blevet udviklet under projekt navnet ”Y400”.

Den nye Rexton kommer til at konkurrere i segmentet for store off-road SUV'er, og henvender sig til kunder der sætter pris på en kombination af luksuriøs rejse og sande off-road egenskaber og høj anhængervægt, til professionelt brug eller krævende fritids interesser.

Den næste generation Rexton vil, som en ny autentisk SUV, genetablere SsangYong mærkets identitet gennem at være nytænkende i alle aspekter. SsangYongs nye flagskibs SUV viderefører arven fra Rexton, der første gang så dagens lys i Europa i 2003.

▲ Drive Revolution: kraftfulde og pålidelige køreegenskaber, der drager nytte af at være en ”full-frame” rammebygget SUV med front motor og 2 og 4-hjulstræk ▲ Safe Revolution: quad-frame karosseri lavet af avanceret højstyrkestål og 9 airbags ▲ Style Revolution: majestætisk og karismatisk udstråling ▲ High-tech Revolution: Apple Carplay og Android Auto med Mirroring Service, 3D AVM (Around View Monitoring), en bred 9,2-tommer HD-skærm etc.

Med inspiration fra den majestætiske græske tempel Parthenon, udtrykker Rexton robusthed og en dynamisk autentisk SUV styling.

Interiøret udstråler en luksuriøs atmosfære med en oplevet høj kvalitet, og masser af plads til de 7 passagerer.

Den nye Rexton fik premiere på 2017 Seoul Motor Show som begyndte den 30. marts, og salgsstart i Europa er i slutningen af 2. halvår 2017.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.