• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2017 - BMW

BMW Concept 8 Series

BMW viser i dag en forsmag på fremtiden.

Konceptbilen er håndbygget i ét eksemplar og indtil videre er der ingen oplysninger om tekniske specifikationer. Konceptbilen er håndbygget i ét eksemplar og indtil videre er der ingen oplysninger om tekniske specifikationer.

BMW

BMW bruger årets Concorso d'Eleganza Villa d'Este til at afsløre "BMW Concept 8 Series". Konceptbilen viser en forsmag på den kommende BMW 8-serie Coupé, som lanceres i 2018.

Som en del af BMW's fremtidige strategi ønsker man at øge salget i luksusklassen, og her spiller den kommende BMW 8-serie Coupé en vigtig rolle.

"Nummeret 8 har altid repræsenteret toppen af performance og eksklusivitet hos BMW", forklarer Harald Krüger, Chairman of the Board of Management hos BMW AG. "Den kommende BMW 8-serie Coupé viser, at knivskarp dynamik og moderne luksus kan gå hånd i hånd. Modellen understreger vores øgede satsning i luksusklassen".

BMW Concept 8 Series afslører meget af den kommende model og ifølge Adrian van Hooydonk, Senior Vice President hos BMW Group Design er konceptbilen "BMW's bud på en premium fuldblods køremaskine. Det er en luksuriøs sportsvogn, der viser både uforlignelig dynamik og moderne luksus som muligvis ingen andre. For mig er det en ren automobil fascination".

Designet bringer fortiden sammen med fremtiden. BMW Concept 8 Series genkendes med det samme som en BMW, men viser også nye designdetaljer og formbygning. "Designet på konceptbilen udtrykker en frisk og ny fortolkning af BMW's ikoniske kendetegn" fortsætter Adrian van Hooydonk. "Bilen viser en ny tilgang til brugen af former, som er særligt fremtrædende på bilens overflade. De skarpe linjer markerer bilens volumen og den skulpturelle form skaber en model, der er meget karakterfuld. Kort sagt, en ægte køremaskine" afslutter Adrian van Hooydonk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.