• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2017 - SsangYong

Ny SsangYong Korando

Danmarkspremiere på den nye SsangYong Korando.

Søndag d. 11 juni får den nye SsangYong Korando Danmarkspremiere. Søndag d. 11 juni får den nye SsangYong Korando Danmarkspremiere.

SsangYong

Søndag den 11. juni lanceres den nye SsangYong Korando på det danske marked. Korando er blevet forbedret med nyt design, nye materialer og mere udstyr.

Korando SUV tiltrækker dem, der har brug for en bil, der kan håndtere mere end de fleste. Korando kan trække et påhængskøretøj på 2 tons og med den kraftfulde 2,2-liters turbodiesel-motor med 178 hk mangler der aldrig kræfter.

En robust SUV med et kraftfuldt udtryk. Det kendetegner den nye Korando, som med den nye markerede front i det nye ”SsangYong-look” giver bilen en selvsikker, eksklusiv og karakteristisk profil. Dette understreges af de nydesignede forlygter, med elegant og synligt kørelys bestående af 11 LED-lys.

Indvendigt er der også sket forbedringer, herunder et nyt rat, der med et ergonomisk design og flere centrale funktioner samlet i knapper på rattet, giver føreren større komfort og brugervenlighed. Hertil kommer, at det nye "Super Vision” instrument hus giver mulighed for at ændre mellem seks forskellige belysningsfarver (standard i Spirit udgaven). Sammen med nye materialer, krom-look og kulfiber-mønstrede paneler, har interiøret fået et mere eksklusivt og sporty udtryk.

På udstyrssiden er parkerings sensorer både for og bag nu standard. Og i udstyrsmodellen Spirit med 4-hjulstræk og 6-trins automatgear, er der nu lædersæder med varme for og bag, foruden 7" skærm med navigationssystem samt 18” hjul.

Korando fås med enten forhjulstræk eller intelligent ”on-demand” 4-hjulstræk og automatgear. Sammen med 5 års fabriks garanti (max. 100.000 km), rummelighed, kraftig motor og anhængervægt på 2 ton, er Korando en oplagt mulighed for dem, der sætter pris på høj anvendelighed til god pris, hvad enten det er på hvide plader eller som VAN på gule plader.

Priserne på det danske marked begynder på hvide plader fra kr. 299.000,- (Korando 2,2 Street 2WD) og op til kr. 449.995,- (Korando 2,2 SPIRIT 4WD med automatgear) og på gule plader fra kr. 189.995 (ekskl. moms) og op til kr. 269.995 (ekskl.moms)
(De nævnte priser er ekskl. leverings omk. og evt metallak).

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.