• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. oktober 2017 - Ford

Velgørenhed i en guld Mustang

De ældste fandt friheden med en køretur i en Mustang.

En køretur ud i det blå i en ikonisk Mustang med privatchauffør vil bringe minder frem hos selv den ældste generation. En køretur ud i det blå i en ikonisk Mustang med privatchauffør vil bringe minder frem hos selv den ældste generation.

Ford

September måned er for Ford ”Global Caring Month”. En måned hvor tusinder af Ford-ansatte verden over giver en ekstra hånd for at hjælpe til i samfundet.

”Vores engagement i at lade medarbejderne give tilbage til lokalsamfundet har altid ligget i Fords DNA,” fortæller Lene Dahlquist, kommunikationschef ved Ford Danmark.

I år har Ford Danmark valgt at gøre noget godt for de ældre i samfundet. Mange ældres gyldne hår er skiftet ud med gråt og plejehjem. ’A Golden Mustang Memory’ giver de ældre, der har en masse minder og historier en mulighed for at genopleve friheden med en køretur i en guldfarvet Mustang – en ikonisk Ford-model, der sikkert vil genkalde mange minder grundet Mustangs mere end 50 års historie.

”Med ’A Golden Mustang Memory’ håber vi på, at bringe nogle gode minder frem hos den ældste del af befolkningen,” fortæller Lene Dahlquist. ”Vi håber, at de ældre vil nyde afbrydelsen af den til tider trivielle dagligdag på f.eks. et plejehjem og endnu en gang opleve friheden og fleksibiliteten som en bil giver – og hvem ved, måske dukker der gyldner minder og anekdoter op fra en svunden tid”.

Vind i håret, åbne landeveje og lyden af en Mustang vil forhåbentlig bringe smil og glæde. Se Ford Danmarks video med nogle af de ældres tur i en guldfarvet Mustang her:


”Global Caring Month” er en årlig tilbagevendende begivenhed for Fords medarbejdere. Programmet er stiftet af Henry Fords oldebarn, bestyrelsesformand Bill Ford. For Bill Ford er "Global Caring Month" initiativet en sand hjertesag. Siden den globale begivenhed startede i 2005, har Ford bidraget med mere end én million timers samfundstjeneste i mere end 50 lande. I september vil Fords ”Volunteer Corps” med tusinder af frivillige medarbejdere påtage sig mere en 600 projekter fordelt over seks kontinenter. I andre lande vil Fords frivillige blandt andet:

•    Australien – opsætte vandtanke i en lejr for dårligt stillede unge
•    Brasilien – hjælpe med at bygge faciliteter, der kan tage hånd om ikke-priviligerede familier og deres kræftramte børn
•    Tyskland – hjælpe med forberedelserne til en ny flygtningelejr
•    Mexico – renovere et behandlingscenter for børn med handicap
•    Filippinerne – bygge kommunale vandfaciliteter
•    Rusland – renovationer og byggerier ved et plejehjem og skoler
•    Sydafrika – opsætte pumper og vandopbevaring ved skoler og hjælpe med reperation af bygningerne
•    Storbritannien – renovere et børneaktivitetscenter og herberg for hjemløse

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.