• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. januar 2018 - BMW Danmark A/S

Køreglæde med nye modeller

Opdatering til MINI 3-dørs, MINI 5-dørs og MINI Cabrio.

MINI Cooper S 3-dørs og MINI Cooper S Cabrio MINI Cooper S 3-dørs og MINI Cooper S Cabrio

BMW Danmark A/S

Opdatering til MINI
Lige siden 1960'erne har MINI været et ikon med en unik personlighed. I år 2000 relancerede BMW Group MINI konceptet, anden generation kom i 2006 og i 2014 kom den tredje generation. Nu er det tid til en ny generation, som understreger personligheden, følelsen og individualismen i MINI takket være ny teknik og moderne design.


Fra marts måned opdateres MINI 3-dørs, MINI 5-dørs og MINI Cabrio. De nye modeller får designopdateringer, innovationer inden for køre- og motorteknik, mulighed for omfattende individualisering og digitalisering samt forbrugs- og miljøeffektive motorer.
 
"Vi har lyttet til MINI kunderne og sammensat et koncept, som appellerer til den miljøbevidste, innovative og oplevelsesorienterede forbruger. Det er en aldeles unik følelse at sidde i en MINI og opleve den direkte respons fra motor, gearkasse og styring. Dit smil bliver bare bredere og bredere" siger Anders Brocknäs, President MINI Northern Europe.
 
Maksimal køreglæde med miljøfokus
MINI har altid været præget af hestekræfter, respons og et glimt i øjet.
Disse egenskaber fremhæves yderligere i de nye modeller gennem motor- og gearkassemulighederne, som fremhæver bilens sportslige egenskaber, men ikke på bekostning af miljøet. I gennemsnit har de nye motorer fem procent lavere brændstofforbrug og CO2-udledning og findes i varianter mellem 136 og 231 hestekræfter.
 
Der er flere tekniske opdateringer. Eksempelvis kan modellerne bestilles med adaptive forlygter baseret på LED- og Matrix-teknologi, som tilpasser det lange lys og kørelyset efter forholdene og automatisk nedblænder de sektioner af lyskeglen, som kan blænde den modkørende trafik.

Med opdateringen er der også premiere på en syvtrins automatgearkasse med dobbeltkobling. Den nye gearkasse giver ekstremt hurtige gearskift og tillader sportslige accelerationer uden momenttøven. 
 
Design med individualitet
MINI's karakteristiske ydre er også opdateret på flere områder. Mest iøjnefaldende er, at baglygterne nu fås med det britiske flag - Union Jack - gennem avanceret LED-teknologi. Med tilvalget "Piano Black Exterior" får man også detaljer omkring lygter og grillen i sort højglans i stedet for traditionel krom. Der er ligeledes masser af muligheder for at individualisere interiøret i bilen. Blandt andet kan kunder med MINI Yours Customized specialdesigne detaljer, som så produceres individuelt ved hjælp af blandt andet 3D-printerteknik og lasergravering.
 
De digitale assistenter
MINI tager hånd om kundernes digitale livsstil og der findes flere digitale services. Eksempelvis kan MINI Connected styre flere funktioner i bilen fra mobiltelefonen. Man kan få realtidstrafikinformation og ruteplanlægning kan overføres til bilens navigationssystem. 
Med sporingsfunktionen MINI Find Mate kan man holde øje med sine ting, som for eksempel en taske, og dermed forhindre, at den fjernes eller glemmes.
 
Startpriser for de nye modeller
MINI 3-dørs fra kr. 247.000 
MINI 5-dørs fra kr. 259.800
MINI Cabrio fra kr. 312.300
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.