• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. januar 2018 - Ford Motor company

Ford Mustang skaber minder

Fords ikoniske Mustang er populær blandt de nygifte.

Ford overraskede guldbrylluppar Ford overraskede guldbrylluppar

Ford Motor company

Ford Mustang er for mange førstevalget når nygifte skal vælge en lækker bil til deres bryllup. Men også folk der fejrer guldbryllup vælger den ikoniske Mustang. 
Hestevogne og vintage biler er ofte det traditionelle valg når de lykkelige nygifte skal transporteres til og fra kirken. For Fords ikoniske Mustang har sommeren også været travl – det viser sig nemlig, at Mustang bliver mere og mere populær blandt de nygifte. 
 
”Et Mustang-bryllup var et indlysende valg for os,” fortæller Jake Batty, der sammen med sin nye hustru, Lucy, havde valgt en 1967 Mustang Coupe i den passende Springtime Yellow til deres store dag. ”Vi havde lyst til en bil, der ikke kun er smuk og en tidsløs klassiker, men også kraftfuld, vild og eventyrslysten – ligesom vores ægteskab”. 
 
Ford Mustang har med sin over 50 år lange historie været med når par – unge som ældre – over hele verden har skabt deres egne unikke minder. 
Den ikoniske Mustang bliver ikke kun brugt af nygifte par. Ford Danmark overraskede et guldbryllupspar, der med deres lykkelige 50 år som ægtefæller, fejrede festlighederne på en dansk herregaard. Ford Danmark overraskede et guldbryllupspar, Fred og Grethe Madsen, ved at køre dem stadsmæssigt afsted til fejringen af deres kærlighed gennem 50 år i festligt lag med familie og venner på Sørup Herregård.
 
"Engang var man bare forelsket," fortæller Grethe Madsen, der i 50 år har været gift med Fred Madsen. "Nu er det kærlighed - og man bliver varm om hjertet hver gang man ser hinanden". 
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.