• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2018 - Ford Motor company

Attraktivt at arbejde hos Ford

Ford vurderet som det 42. mest attraktive sted at arbejde.

Ford er blandt verdens mest populære arbejdsgivere Ford er blandt verdens mest populære arbejdsgivere

Ford Motor company

Ford Motor Company er en af verdens mest attraktive steder at arbejde. Det viser en verdensomspændende spørgeundersøgelse blandt studerende. Blandt ingeniørstuderende indtager Ford en flot 12. plads.

Vi arbejder kontinuerligt på at gøre Ford til et spændende og interessant sted at arbejde. De kompetencer vi søger bliver til stadighed mere specificeret. Denne udemærkelse viser, at det er lykkedes os at tiltrække de talenter vi efterspørger, siger Peter Godsell, HR-chef for Ford i Europa, Mellemøsten og Afrika.
 
294.000 studerende over hele verden er blevet spurgt
Mere end 294.000 studerende fra lande, der repræsenterer verdens 12 største økonomier deltog i Universum Talent Survey. Her blev virksomheder fra hele verden vurderet på en række punkter, som blandt andet inkluderede hvor dynamisk et arbejdsmiljø de studerende troede var tilstede i virksomhederne, hvor gode de var til innovation, hvordan de så det fremtidige indkomstpotentiale, og om lederne er med til at fremme udviklingen. Blandt business-studerende blev Ford vurderet til at være det 42. mest attraktive sted at arbejde.
At figurere på den liste viser, hvor stærkt en virksomhed bliver opfattet på globalt plan, samt hvor godt de evner at tiltrække - og ikke mindst fastholde de rette talenter. I år har vi set en ændring i listen. Nye brancher, som for eksempel e-handel, kravler op ad stigen, mens de mere traditionelle brancher, som energi har tabt terræn, siger Universum-gruppens globale chef, Petter Nylander.
 
Kommet længst med selvkørende biler
Tidligere i år blev Ford Motor Company kåret som den virksomhed i verden, der fører an i udviklingen af selvkørende biler. Det uafhængige globale analyseselskab Navigant Research konkluderede, at Ford ligger foran alle de andre 18 teknologi- og bilproducenter, der arbejder med selvkørende biler.
 
Er du nysgerrig efter at vide mere om hvordan det er at arbejde hos Ford?
Se mere om kvinderne, der repræsenterer den danske bilbranche og læs hvordan de beskriver deres hverdag hos Ford Danmark på Oplev.Ford.dk
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.