• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. februar 2018 - Mazda Motor Danmark

Mazda i Geneve

Mazda viser en omfattende opdatering af Mazda6

Ny Mazda6 på vej til biludstilling i Geneve Ny Mazda6 på vej til biludstilling i Geneve

Mazda Motor Danmark

På den kommende biludstilling i Geneve viser Mazda den hidtil mest omfattende opdatering af Mazda6. Stationcar-udgaven af Mazda6 har verdenspremiere, mens sedan-udgaven havde premiere i Los Angeles i slutningen af 2017 og vises for første gang i Europa.

Det udvendige design er mere elegant, mens interiøret er komplet redesignet og nu fremtræder endnu mere luksuriøst. Omfattende udstyrsforbedringer, både når det gælder komfort- og sikkerhedsudstyr, er med til at forstærke dette indtryk. Motorerne og undervognen opdateres ligeledes, så Mazda6 bliver endnu mere velkørende.

Mazda6 kommer til at dele rampelyset i Geneve med de to konceptbiler, Mazda VISION COUPE og Mazda KAI CONCEPT, der begge havde verdenspremiere i Tokyo sidst efterår. Nu vises de for første gang i Europa. VISION COUPE har en kåring til verdens smukkeste konceptbil med i bagagen, når den ankommer til Geneve. Den understreger udviklingspotentialet i Mazdas KODO-design og viser, hvordan man med helt rene linjer og en vekslen mellem lys og skygge kan skabe noget helt unikt.

Tættere på at blive til virkelighed er Mazda KAI CONCEPT, der mere direkte viser designretningen for kommende Mazda-modeller. Den er baseret på en helt nyudviklet arkitektur og er desuden udstyret med en revolutionerende ny benzinmotor, SKYACTIV-X, der også vises i Geneve.


SKYACTIV-X har et innovativt forbrændingsprincip kaldet ”Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI)”. Dermed bliver den verdens første serieproducerede motor med såkaldt kompressionstænding, der kombinerer fordelene ved en benzinmotor med brændstoføkonomien i en dieselmotor.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.