• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. februar 2018 - Hyundai Motor Company

Hyundai Santa Fe til Geneve

Den nye Santa Fe, der får verdenspremiere på biludstilling i Geneve i marts.

Dens ydre dimensioner gør den nye generation Santa Fe til at fremstå endnu mere fremtrædende Dens ydre dimensioner gør den nye generation Santa Fe til at fremstå endnu mere fremtrædende

Hyundai Motor Company

Hyundai har offentliggjort de første fotos af den helt nye Hyundai Santa Fe, som ventes til Danmark i løbet af efteråret.

I sidste uge kunne vi vise skitser af den nye Hyundai Santa Fe. Nu kan vi vise rigtige billeder af bilen og lidt flere informationer om den største og mest luksuriøse SUV, Hyundai nogensinde har tilbudt Europa.

Den nye Santa Fe, der får verdenspremiere på biludstilling i Geneve i marts, er en markant SUV med elegante proportioner. Designet er moderne og maskulint, hvilket understreges af den aggressive Cascading Grille, de smalle forlygter og de karakteristiske delte forlygter. Det moderne design fortsætter i dynamisk stil på langs af hele karrosseriet frem til bagenden og giver et fuldendt udtryk.

Dens ydre dimensioner gør den nye generation Santa Fe til at fremstå endnu mere fremtrædende. Den bliver 4.770 mm i længden og 1.890 mm i bredden. Akselafstand bliver også længere, hvilket giver mere plads til alle i kabinen.

Sikkerhed prioriteres meget højt, og har været et afgørende omdrejningspunkt i udviklingen af den nye Santa Fe. Som en del af Hyundai SmartSense-teknologien tilbyder Santa Fe en omfattende pakke med de seneste aktive sikkerhedsfunktioner. Det gælder bl.a. nødbremse der ikke kun advarer hvis, der kommer krydsende trafik bagfra, men som noget helt nyt vil systemet kunne bringe bilen til standsning, hvis det bliver nødvendigt. En anden nyhed er det såkaldte Safety Exit Assist, som holder øje med biler, når man har parkeret langs vejen og skal stige ud. Ser systemet en bil på vej, griber systemet ind og låser dørene i et kort øjeblik og dermed gøres man opmærksom på, at der kommer en bil.

Santa Fe-motorprogrammet består af tre stærke motorvarianter: 2.4 benzinmotor med 188 hk, den stærke 2.0 dieselmotor med henholdsvis 150 hk og 180 hk og den kraftfulde 2.2 diesel med 200 hk.

Salget af SUV-modeller i Europa er øget markant. I Danmark er salget af de større SUV-modeller også i vækst. Derfor forventes, den nye Santa Fe, at gøre modellen endnu mere populær i Danmark.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.