• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. februar 2018 - Honda

Honda Civic Type R storvinder

Honda Civic Type R blev storvinder til BBC TopGears eftertragtede Car of the Year Awards.

Den ny Civic Type R er en komplet pakke som giver kunderne ydeevne, givende køreoplevelse og absolut højeste anvendelighed. Den ny Civic Type R er en komplet pakke som giver kunderne ydeevne, givende køreoplevelse og absolut højeste anvendelighed.

Honda

Der var stor hæder til Honda Civic Type R da velkendte BBC TopGear Magazine præsenterede vinderen af dette års udmærkelser i Car of the Year Awards.

 
Honda Civic Type R blev storvinder i motortidsskriftet BBC TopGears eftertragtede Car of the Year Awards, da Honda her tog førstepladsen i hele tre kategorier. Honda sejrede i klassen; Årets Hot Hatch (altså klassen for tre- eller femdørs personbiler), de internationale redaktioners udmærkelse for årets bil, og selv den overordnede pris som årets bil kunne Type R bryste sig af.
 
Prisuddelingen er BBC TopGear Magazines hyldest til årets bedste biler. I år havde BBC TopGear Magzine, som er verdens største månedlige biltidsskrift, også en global kategori da tidsskriftets internationale redaktioner stemte på årets favoritbiler.
 
Civic Type R, som bygges i Hondas produktionsanlæg i Swindon, Storbritannien, deler grundkonstruktion med den nye femdørs Civic. Den er blevet bygget med det for øje at kunne tilbyde den mest givende kørselsoplevelse i sit segment –både på vejen og på racerbanen. Motivationen fra BBC TopGear Magazine Lyder således: ”Civic Type R er ikke bare årets bedste Hot Hatch, den er årets bedste bil” Den er vanedannende, rytmisk og knusende hurtig; en sand helt for en bred skare, som byder på tilgængelighed og vanvid i en og samme pakke. Begejstringen kommer fra bilens rendyrkede beslutsomhed”.
 
At vinde et ”hat trick” ved BBC TopGears Car of the Year- uddeling er stor ære. Den ny Civic Type R er en komplet pakke som giver kunderne ydeevne, givende køreoplevelse og absolut højeste anvendelighed, siger Philip Ross, Senior Vice President, Honda Motor Europe. Han takkede også alle ingeniører, designere og medarbejdere på fabrikken som bygger bilerne.
 
Civic Type R har en tophastighed på 272 km/t og accelererer fra 0-100 km/t på bare 5,8 sekunder. Kraften kommer fra en 2.0-liters BTEC turbomotor som er blevet optimeret og finjusteret for at levere 320 hk med et højeste drejningsmoment på 400 Nm.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.