• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. februar 2018 - Toyota Danmark A/S

Toyotas ikoniske sportsvogn

toyota løfter sløret for en moderne konceptracerbiler

Til biludstilling i Geneve får man en forsmag på hvordan den nye konceptracerbil vil se ud. Til biludstilling i Geneve får man en forsmag på hvordan den nye konceptracerbil vil se ud.

Toyota Danmark A/S

Ved den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz til marts løfter Toyota sløret for en moderne konceptracerbil. Racerbilen på biludstillingen er et tydeligt signal om, at Toyota vil gen-introducere sin mest ikoniske sportsvogn på markedet.

 Så er det bekræftet. Toyotas mest ikoniske sportsvogn genopstår. På den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz i starten af marts kan man få en forsmag på, hvordan en helt ny udgave af Toyotas legendariske sportsvognsikon vil komme til at se ud. Det sker gennem en konceptracerbil, som vil pryde udstillingsstanden hos Toyota i hal 4 i den schweiziske storby fra 6. marts og små to uger frem.

Toyota vil først på et senere tidspunkt vise den endelige version af den helt nye udgave af sin ikoniske sportsvogn samt sætte dato på selve gen-introduktionen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.