• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. februar 2018 - Ford Motor Company

Fiesta ST hurtigere end Ford GT?

Otte racerkører fra Ford Chip Ganassi-holdet samlet på en bane- om den nye Fiesta St kan vinde over Ford GT

Otte modeller fra Ford Performance, mens de kørte afsted i intervaller Otte modeller fra Ford Performance, mens de kørte afsted i intervaller

Ford Motor Company 

Er den nye Fiesta ST hurtigere end en Ford GT? 

 
Otte modeller fra det globale Ford Performance-modelprogram og otte racerkørere fra Ford Chip Ganassi-holdet samlet på én bane – et opgør du sent vil glemme.
Mens solen står op over det smukke Spanien og der kommer liv på Barcelonas gader, kan man i det fjerne høre en svag rumlen fra de otte modeller i det globale Ford Performance-modelprogram, der er i gang med det ultimative opgør. 
I en ny video fra Ford Performance, der finder sted på Motorland racerbanen lidt ud for Barcelona i Spanien, kører en Ford F-150 Raptor, Fiesta ST, den nye Fiesta ST, Focus RS, den nye Mustang GT, Mustang GT350R, gadeversionen af Ford GT og racerbilen Ford GT en runde om den 5 kilometer lange bane på tid. 
 
Ford Chip Ganassi kørerne Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla og Stefan Mücke fra World Endurance Championship – og Dirk Müller, Joey Hand, Richard Westbrook og Ryan Briscoe fra IMSA WeatherTech SportsCar Championship sad alle bag rattet på en af de otte modeller fra Ford Performance, mens de kørte afsted i intervaller. Løbet er den første – og måske eneste – mulighed for at se, om den nye Fiesta ST kunne vinde over den Le Mans-vindende Ford GT.
 
Fra specielle pick-up’er til Le Mans-vindende fuldblods racerbiler, byder Ford Performance på biler, der er unikke fra inderst til yderst. Unik styling og sofistikerede teknologier, der giver stor køreglæde er grundessensen i Fords Performance-modeller. 
Størstedelen af modellerne har Fords EcoBoost-motorer – fra den lille 3-cylinders 1.5-liters EcoBoost-motor i den helt nye Fiesta ST og op til den 3.5-liters twin-turbo EcoBoost-motor i Fords hårdføre F-150 Raptor, gadeversionen af Ford GT og racerbilen Ford GT. 
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.