• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. februar 2018 - BMW Danmark A/S

Den nye BMW X4

BMW X4 klar til at skrive næste kapitel i X-historien

Den nye generation of BMW X4 kombinerer en markant og dynamisk silhuet med en klar og skarp brug af former. Den nye generation of BMW X4 kombinerer en markant og dynamisk silhuet med en klar og skarp brug af former.

BMW Danmark

BMW har erklæret 2018 som det X'ede år. Det startede med lanceringen af den helt nye BMW X2, og nu er den anden generation af BMW X4 klar til at skrive næste kapitel i X-historien. Bilen har verdenspremiere på Geneve Motor Show i marts og lancering i Danmark i juli måned.

Masser af plads og mindre vægt
Den nye generation er vokset 81 mm i længden, 37 mm i bredden og akselafstanden er øget med 54 mm. Bilens højde er 3 mm lavere end forgængeren. Samtidig er bilens samlede vægt op til 50 kg mindre i forhold til den første generation.
Bagsædet byder på tre komplette sæder med ekstra 27 mm benplads. Bagagerummet rummer 525 liter, og kan udvides til 1.430 liter med bagsæderne lagt ned.
Kraftfulde motorer
 
Der kan vælges mellem tre benzin- og tre dieselmotorer med hestekræfter fra 184 til 360. Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic og BMW xDrive firehjulstræk.
Modellerne BMW X4 M40i (360 hk) og M40d (326 hk) bliver nye topmodeller, som byder på kraftige motorer samt modelspecifikt design og udstyrsmuligheder.
Skarpt design
 
Der er rig mulighed for individualisering med xLine, M Sport X og M Sportspakken og for første gang kan der vælges udstyr fra BMW Individual. 
"Den anden generation af BMW X4 kombinerer en markant og dynamisk silhuet med en klar og skarp brug af former" siger Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.
Sikkerheden er i top
Rækken af komfort- og sikkerhedssystemer er endnu engang udvidet. Driving Assistant Plus-pakken inkluderer blandt andet nyeste generation af den aktive fartpilot med start-/stopfunktion, advarsel for vognbaneskift og sidekollisionsadvarsel.  
Personlig planlægning
 
Med BMW ConnectedDrive er der mulighed for omfattende assistance i forbindelse med den personlige planlægning, herunder Real Time Traffic Information og Concierge Service.
Produktion
BMW X4 produceres på fabrikken i South Carolina i USA. Samme sted som BMW X3, BMW X5, BMW X6 og den kommende BMW X7.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.