• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2018 - Volvo

Den nye volvo V60

Den nye volvo V60 er den ultimative, moderne stationcar.

Rene, selvsikre linjer og fint udformede detaljer er med til at definere looket. Rene, selvsikre linjer og fint udformede detaljer er med til at definere looket.

Volvo 

Den næste generation af stationcar er ankommet 
Vi introducerer den nye Volvo V60. Med sine hurtige, lette og smidige bevægelser, er den nem at navigere i byen, og med den rummelige kabine og det store bagagerum er der plads til enhver livsstil og rejse. Den nye Volvo V60 er den ultimative, moderne stationcar, der bygger videre på sine elskede og meget populære forgængere.

Smuk og adsidig 
Den nye Volvo V60 er bilen til alle livets eventyrer takket være det alsidige, gennemtænkte bagagerum. Du har masser af plads til at nyde den luksuriøse kabine, et bagagerum med plads til 529 liter og muligheden for at tilvælge el-styret bagklap, der alt sammen er med til, at du får mest muligt ud af ethvert øjeblik med din V60.

Smuk, selvsikker og Skandinavisk

Rene, selvsikre linjer og fint udformede detaljer er med til at definere looket bag den nye V60, som er indbegrebet af moderne Skandinavisk design.  
 
Nyd køreturen
De forskellige køreindstillinger og kraftfulde, effektive motorer er med til at give dig en dynamisk håndtering, så V60 er den rigtige bil, lige meget hvor turen går hen. Føl dig inspireret på enhver rejse.  
 
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.