• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. marts 2018 - Toyota Danmark A/S

Ny Toyota auris

Toyota Auris ser dagens lys ved den internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz

Sneakpeak på den kommende Toyota Sneakpeak på den kommende Toyota

Toyota 


Nyhederne står nærmest i kø hos Toyota ved den kommende internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz i marts. Tidligere har den japanske koncern fortalt om verdenspremierer på både en moderne koncept-racerbil og en ny Toyota AYGO. Og sørme om Toyota ikke har en verdenspremiere mere i ærmet i form af en helt ny Auris.

 
En helt ny Toyota Auris ser dagens lys ved den internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz til marts. Det bekræfter Toyota og afslører samtidig, at den nye Auris bliver første Toyota-model, hvor det er muligt at vælge mellem flere forskellige hybridmotorer.
 
Informationerne om den nye Auris er stadig sparsomme, men et gennemgribende nyt og mere sportsligt udvendigt design samt en helt ny og mere kraftfuld 2.0-liters hybridmotor i tillæg til den eksisterende 1.8-liters hybridmotor er noget af det, der venter. Meget mere vil blive afsløret ved biludstillingen i marts.
 
Her står desuden også en helt ny konceptracerbil, som skal signalere, at Toyota vil gen-introducere sin ubetinget mest ikoniske sportsvogn. Hvornår det bliver, er endnu ikke bekræftet. En ny, forbedret og mere dristig udgave af en af de senere års mest populære bilmodeller, Toyota AYGO, pryder også Toyotas udstillingsstand og udgør mærkets tredje verdenspremiere.
 
Under temaet ”Bedre mobilitet til alle” viser Toyota desuden design og ingeniørkunst i højeste potens, der maksimerer potentialet for fremtidige batteridrevne elbiler, brintbiler, selvkørende biler og biler med kunstig intelligens. Konceptserien af køretøjer med navnet Toyota Concept-i er et synligt og konkret bud på, hvordan den japanske koncern ser på begrebet mobilitet i fremtiden.
 
Konceptserien består dels af Concept-i, der er en rummelig fire-personers elbil, som gennem kunstig intelligens kan lære førerens adfærd at kende og derigennem forudsige, hvordan føreren vil handle i forskellige situationer. Derudover består serien af Concept-i RIDE, der er en kompakt to-personers elbil særdeles velegnet for personer med fysiske begrænsninger, samt af Concept-i WALK, der er et brugervenligt transportmiddel for bl.a. fodgængere.
 
Sidst men ikke mindst vil Toyota gennem koncept-brintbilen TOYOTA FINE-Comfort Ride Concept give et bud på, hvordan brintteknologi kan udvikles til at passe ind i en rummelig ny form for luksus-sedan med en fleksibel indretning.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.