• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. juli 2018 - BMW

Mission: Impossible - Fallout

BMW, Tom Cruise og ”Mission: Impossible” hænger uløseligt sammen.

”Mission Impossible: Fallout” har premiere den 2. august i de danske biografer. ”Mission Impossible: Fallout” har premiere den 2. august i de danske biografer.

BMW

BMW, Tom Cruise og ”Mission: Impossible” hænger uløseligt sammen. Dette gælder også i den nye, actionpakkede film ”Mission: Impossible – Fallout”, og denne gang er der også en dansk skuespiller på rollelisten.

Tom Cruise spiller for sjette gang rollen som Ethan Hunt med alt, hvad det indebærer af intriger og - ikke mindst - halsbrækkende stunts. Tom Cruise er kendt for at lave sine egne stunts, og under forberedelserne til den nye film har Cruise lært at flyve helikopter, at springe i faldskærm fra syv kilometers højde, rappelle ned fra en 40 meter høj bygning og lade sig falde 12 meter fra en helikopter i 600 meters højde over en gletscher i New Zealand.
Den nye BMW M5, BMW 7-serien, en 1986 BMW 5-serie Sedan samt motorcyklen BMW R nineT Scrambler spiller vigtige roller i de hæsblæsende actionscener.

”BMW og ”Mission: Impossible” er et perfekt match. Vi er stolte af vores lange partnerskab med Paramount Pictures, og at vores kraftfulde biler og motorcykler har gjort det muligt at optimere disse ikoniske film igen og igen. De hæsblæsende biljagter kræver biler med imponerende køredynamik og håndtering” siger Uwe Dreher, chef for Brand Communications BMW, BMW M, BMW i. ”Filmen giver den ideelle platform for vores mest dynamiske business atlet - BMW M5”.

I filmen er der også en dansk skuespiller på rollelisten: Caspar Phillipson, som blandt andet er kendt for at spille præsident John F. Kennedy i filmen ”Jackie” fra 2017.

Caspar Phillipson om rollen i Mission Impossible: Fallout: ”Det har været helt fantastisk at medvirke i en actionfilm af så høj klasse. Første dag jeg ankom på settet, var man i gang med at optage nærbilleder af kampscenerne i helikopterne; hele det kolossalt store produktionsapparat var rullet ud og stunt-folkene samarbejdede intenst med instruktøren Chris McQuarrie og Tom Cruise. Der er så helt utrolig meget, der skal klappe - så alt fra selv det mindste blik fra skuespilleren til den store tekniske ”rutchebanetur” spiller sammen og gi’r den komplette, forrygende filmoplevelse. Tom Cruise tog selvfølgelig godt imod, og det var skægt at udvikle vores scene sammen”.

”Mission Impossible: Fallout” har premiere den 2. august i de danske biografer.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.