• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2019 - Skoda

ŠKODA KAROQ er testvinder

ŠKODA KAROQ vinder test af 10 mellemstore SUV’er.

Kombinationen af en enestående motor, en praktisk indretning og gode køreegenskaber gør ŠKODA KAROQ til tidens bedste SUV-køb i denne klasse, fastslår Motor. Kombinationen af en enestående motor, en praktisk indretning og gode køreegenskaber gør ŠKODA KAROQ til tidens bedste SUV-køb i denne klasse, fastslår Motor.

ŠKODA

FDM’s medlemsmagasin, Motor, har testet 10 SUV’er i klassen for mellemstore SUV’er. ŠKODA KAROQ får fem ud af seks stjerner og vinder testen.

ŠKODA KAROQ indtager 1.-pladsen i Motors nye gruppetest af 10 SUV’er. Ifølge magasinet for medlemmer af FDM skyldes det en fremragende indretning med god plads ved både for- og bagsædet, mange smarte løsninger for opbevaring af småting og bagage, samt en virkelig god kørekomfort og en fin køresikkerhed.

Alle SUV’er i testen havde automatgear. Netop kombinationen af ŠKODAs økonomiske 1.5-liters TSI-benzinmotor med cylinderfrakobling og et DSG-automatgear fremhæver Motor:
“ ... Den kombination fungerer forrygende godt. Dette er efter vores overbevisning noget af det bedste, man kan købe i øjeblikket, og er du i tvivl, om du skal vælge bilen med DSG-gear, så er vores anbefaling klar: Brug de ekstra 20.000 kr., det vil du ikke fortryde.”

Praktiske løsninger og sikker kørsel

ŠKODA er kendt for sine rummelige biler med mange Simply Clever-løsninger. Motor skriver:
”Udsynet er rigtig godt fra både for- og bagsæderne, og man fornemmer hurtigt, at Skoda Karoq er en bil, hvor brugsværdi, mange praktiske løsninger og flere gennemtænkte detaljer hele tiden har fået førsteprioritet.”

Motor lægger stor vægt på køreegenskaber og sikkerhedsassistentsystemer, når man tester biler. Også på det område præsterede ŠKODA KAROQ:
“På FDM Jyllandsringen kørte Skoda Karoq overbevisende, og ved en dobbelt undvigemanøvre griber antiudskridningssystemet kraftigt ind og holder bilen i balance og får farten ned. Det opleves meget udramatisk og virker i det hele taget meget trygt.”

ŠKODA KAROQ fås fra 285.000 kr.

Den ŠKODA KAROQ, som Motor testede, var en ŠKODA KAROQ 1.5 TSI ACT DSG 150 hk STYLE til 372.319 kr. inkl. ekstraudstyr, men ŠKODA KAROQ fås fra 285.000 kr.
De øvrige biler i gruppetesten var Citroën C5 Aircross, Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Renault Kadjar, Seat Ateca, Toyota RAV4 og VW Tiguan.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.