• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. juli 2019 - Ford

100 år i Danmark

Oplev Fords 100 års historie i ny video på blot 5 minutter.

Ford åbnede i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimsdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T på samlebånd. Ford åbnede i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimsdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T på samlebånd.

Ford

Ford fejrer 100 år i Danmark i 2019. I den anledning kan du opleve Ford Danmarks 100-årige historie fortalt gennem de vigtigste milepæle i en ny tidslinjevideo på blot 5 minutter.

I år er det et helt århundrede siden, at Ford kom til Danmark. Faktisk åbnede Ford i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimsdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T-biler på landets første samlebånd. I 1924 udvidede man til en langt større samlefabrik i Sydhavnen, der både producerede Ford T, Ford A og senere Ford-modeller.

Resten af Ford Danmarks historie er en perlerække af innovative og prisvindende milepæle, der nu er visualiseret i en tidslinjevideo, som tager dig med fra den beskedne start i 1919 til i år, hvor Ford Focus løb med titlen som Årets Bil i Danmark 2019.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.